Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID NASTJA 7 REEGLIT, kuidas raha ligi tõmmata

Ilmselt ei oleks kellelgi midagi selle vastu, kui neil aias rahapuu kasvaks, ent paraku sellist puud ei ole olemas. Küll aga on olemas mitmeid põnevaid nippe ja salapäraseid võtteid, millele on omistatud raha ligitõmbav jõud ja miks mitte neid siis ka ise järgi proovida. 

Ilmselt ei oleks kellelgi midagi selle vastu, kui neil aias rahapuu kasvaks, ent paraku sellist puud ei ole olemas. Küll aga on olemas mitmeid põnevaid nippe ja salapäraseid võtteid, millele on omistatud raha ligitõmbav jõud ja miks mitte neid siis ka ise järele proovida. 

Nõid Nastja raamatus "Nastja suur maagiaraamat" on välja toodud seitse reeglit, mis väidetavalt aitavad raha ligi tõmmata.

1. Palgapäeval ärge raisake kogu raha ära. Oodake arvete tasumise ja vajalike ostudega vähemalt 24 tundi. On tähtis, et raha energia jõuaks kinnituda teie pangakontole. Kui kulutate kohe palgapäeval suurema osa summast ära, jätkate ka järgmisel kuul samal moel. Sellest mustrist on raske välja murda.

2. Kui maksate - see käib ka kaardiga tasumise kohta-, tuleb raha ära anda parema käega.

3. Kui teile antakse raha, võtke see vastu vasaku käega.

4. Kõige parem rahakoti värv on punane. See meeldib rahale ja meelitab seda ligi.

5. Raha ei tohi murda. Kõige paremini tunneb raha ennast rahakotis, kus saab olla täiesti sirgelt.

6. Rahasse tuleb suhtuda austusega. Kandke raha alati taskus või rahakotis, et see ei vedeleks kortsutatult koos võtmetega koti põhjas. Sama kehtib pangakaardi kohta.

7. Head rahaõnne toob, kui kannate rahakotis kaneelipulka või väikest ümmargust peeglit.