Reklaam sulgub sekundi pärast

NOVEMBRI LADIES NIGHT teeb südame soojaks

Novembrikuu Ladies Night tuleb taas ning seekord ootab sind ees eriline ja meeleolukas suurlinnaõhtu sõbrannadega. Broneeri laud sõbrannadele Tartu Kvartali keskuse Vapianosse 14. novembriks või Tallinna Solarise Vapianosse 15. novembriks. Miks on seekordne Ladies Night eriline?

Seekord on oodata eriliselt hubast meeleolu, sest esinevad Elisa Polov, Velle Tamme, Eeva Trei ning Kaarel Raud (kitarril), kes toovad teieni armastatud hubaseid lugusid akustilises võtmes. Sooja tunnet kõrvus jagub nii vihmastesse sügispäevadesse kui ka kargesse talve. Kuulda saab Epliku, Buble ja Valgre loomingut ning muudki head. Noored muusikud on Otsa kooli vilistlased ja tegutsevad nii sooloartistidena kui ka erinevates koosseisudes. Hetkel jätkab Elisa õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ning Velle on alustamas vabakutselise muusiku karjääri.

Fotol: Velle Tamme ning Elisa Polov

Mida kindlasti huviga oodata, on hüpnotisööride etteaste. Hüpnoos pole parateadus, vaid Ameerikas ja Suurbritannias Arstide Liidu poolt kinnitatud ja tunnustatud, teaduslikele põhjadele ja psühholoogilistele alustele kinnituv teraapialiik. "Tõeline Mina" hüpnotisööridel Maris Saarel ja Siim Sildojal on tunnustus Ameerika ja Suurbritannia suurima erialaliidu poolt selle info edasiandmiseks ning neil on Ameerika Hüpnotisööride Liidu tunnistus koolitamiseks ja teraapiate läbiviimiseks. Maris võtab osa oma kodulinnas Tartus ning toob tõelise naiseliku väe esile 14. novembril. Siim Sildoja viib kõikide Tallinna naiste enesekindluse kõrgustesse 15. novembril. 

Fotol: Siim Sildoja ning Maris Saar

Õhtut juhib sarmikas ning juba kõikidele naistele tuntud Juhan Krull Call Eventist. Võimalus on proovida kätt ka õnneloosis, kus võitudeks on õhtusöök 4-le Vapianos, vahuvein Vapianolt, Buduaari ajakirja aastatellimused ning mitmed kingitused ilupartneritelt.

Pileti hind Tartus on 17,50 € ning Tallinnas 20 €, mis sisaldab meelelahutust, õnneloosi, live-esinejat, tervitusjooki ja 15 € väärtuses head-paremat Vapiano menüüst.

Tule naudi õhtut sõbrannadega, ostes pileti Vapiano restoranist või broneerides laua meilil [email protected].
 
Ühine ka Facebooki üritusega:

Tartu

Tallinn