Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕHUPALLID MEELDIVAD kõigile ehk kuidas korraldada meeldejääv pidu

Suvi läheneb ja koos sellega suvised peod. Kas sa tead, mis on see üks asi, mis muudab iga ürituse pidulikuks, ehib iga ruumi ja meeldib nii väikestele kui suurtele? Need on õhupallid! Tsiteerides karupoeg Puhhi: "Keegi ei saa olla õnnetu, kui tal on õhupall".

Õhupallide ja dekoratsioonidega on Lunester OÜ tegutsenud alates 1994. aastast. Selle aja jooksul on tehtud mitmeid kujundustöid näitustel, messidel, restoranides, sünnipäevadel, kooliõhtutel, pulmades, klubides, laste- ja spordiüritustel jne, kliente on üle kogu Eesti ja ka väljaspool. Lisaks leiad Lunester OÜ valikust peo- ja pilakaupu, maske, parukaid, karnevalikostüüme müügiks või rendile.

Põhiline tegevus on siiski erinevate ürituste dekoreerimine õhupallidega. Miks õhupallidega? Vastus on väga lihtne, nagu õhupall. See on lihtne ja samal ajal unikaalne (ainulaadne) materjal.

Kompositsioonid õhupallidest võivad olla mahukamad ja paista välja massiivsetena, aga võivad olla elegantsed ja kerged nagu udusuleke. Kõik sõltub ette antud ülesannetest. Eredavärvilised vanikud õhupallidest, hõljuvad kompositsioonid õhupallidest, mis on täidetud heeliumiga, mahukujud, pannoo, õhupallid õnnesooviga ja see ei ole veel piir.

Kasutades õhupalle kaunistamises, võib luua peomeeleolu lõbusaks või siis soliidseks ja rangeks ning lisada pisut sarmi.

Pulmapeo korraldajana leiab Lunester OÜ valikust kõik vajaliku paaripanemiseks, laua kaunistamiseks, ruumide dekoreerimiseks ja ka auto ehtimiseks.

Lastepeole leiab nii ruumi- kui lauakaunistusi, kostüüme ja aksessuaare.

Vaata Lunester OÜ suurt valikut SIIT.

[gallery ids="3025047,3025050,3025053,3025056,3025059,3025061,3025064,3025066"]