Reklaam sulgub sekundi pärast

OIVALINE IDEE: PATUVABAD “võiküpsised” šokolaadiga

Tuuli jagab oma blogis tervislikku küpsiste retsepti, mis on lisaks veel vegan ning ühtlasi ka 100% jahu- ning suhkruvaba. Tegemist on tõeliselt patuvabade küpsistega, mis sisaldavad rohkelt kiudaineid, olles mõnusalt külluslikud ning pakatavad headest rasvadest, mis omakorda on kasulik seedetegevusele. 

Küpsiste põhiliseks komponendiks on kaerahelbed, magusust annab stevia ning maitseid tugevdab näpuotsatäis kvaliteetset soola. 

VAJA LÄHEB: 

200 g kaerahelbeid

60-80 g kookosõli

maitse järgi kakaod (mina panin ca 40 g)

maitse järgi steviat (mina kasutasin steviat pulbri kujul)

näpuotsaga Himaalaja soola (sobib ka tavaline sool)

köögikombaini või võimsamat blenderit

VALMISTAMINE: 

Aseta kõik koostisosad köögikombaini (või blenderisse) ning purusta enam-vähem ühtlase tekstuuri saavutamiseni. Vormi segust küpsised ning naudi toorelt või küpseta 10-15 minutit 180 kraadi juures. Lase küpsistel jahtuda ning naudi!

Retsepti näed ka Tuuli blogis siin