Reklaam sulgub sekundi pärast

Oksjonil 1 eurose alghinnaga – BMW, Villeroy & Boch, Crocs, Monster Music Festival pääsmed

Terve maikuu jooksul on Buduaar koos oma heade koostööpartneritega toetamas evian®-i heategevuskampaaniat, mis kogub oksjonite kaudu Eesti Vähiliidule toetusraha.

Terve maikuu jooksul on Buduaar koos oma heade koostööpartneritega toetamas evian®-i heategevuskampaaniat, mis kogub oksjonite  kaudu Eesti Vähiliidule toetusraha.

Ongi käes viimaste oksjonite aeg ja hetkepakkumised on teie ees. Kas sooviksid luksuslikku 3. seeria BMW-ga suvise nädalavahetuse veeta, pakkuda imeliselt kaunist Villeroy & Boch serviisist oma külalistele kohvi ja kooki, või hoopis mugavate Crocsidega suve suursündmusel Monster Music Festivalil vipina kõndida? Sel juhul osale oksjonil, sest pakkumised on järgmised:

United Motorsi poolt 3. seeria BMW nädalavahetuse pakett. Auto kasutusõigus reedest pühapäevani. Väärtus üle 210 euro.
Villeroy & Boch Flora sarja kohviserviis ja üks suur serveerimistaldrik. Väärtus üle 170 euro.
Kolm paari Crocs kingi ja roosad kummikud. 

Eksklusiivsed VIP-piletid kahele Monster Music Festivalile, mis toimub 26.27. juulil Pärnus. Pileti väärtus 78 eurot.

Rannafestival Monster Music Festival toimub juuli viimasel nädalavahetusel Pärnu rannas ning pakub lisaks rahvusvahelistele superstaaridele nagu Alex Gaudino (IT), Milk & Sugar (GER), Matrix & Futurebound (UK), Jakwob (UK) ka Eesti läbi aegade edukaima popmuusiku Kerli eksklusiivkontserti.

Oksjonid asuvad SIIN

Evian®-i toetuspanus Vähiliidule on seotud ka eritootega, mis on maikuust alates müügil. Duopaki müügist kogu teenitud kasum annetatakse toetuseks.
Pakis on:
*kaks 0,5 liitri puhta evian® mineraalveega täidetud pudelit
*põhjalik infovoldik
*roosa rinnalint, mis sümboliseerib lootust