Reklaam sulgub sekundi pärast

ONLINE-INTERVJUU: küsi beebi kohta nõu Ämmaemandusabi ämmaemandalt

Lapseootus on põnev aeg ning iga lapseootust kogenud naine teab, kui oluline roll on heal ämmaemandal. Kuigi me kõik loeme päevi ja nädalaid beebi sünnini, valmistame end ette sünnituseks ning jälgime internetis erinevaid raseduskalendreid, pole keegi meist päriselt valmis selleks hetkeks, kui sünnib tema - kauaoodatud beebi. Beebi sünd on imeline kingitus, aga see toob iga noore ema ellu palju uusi olukordi ja küsimusi, millega tuleb hakkama saada ning mis võivad stressi ja hirmu tekitada. Siin tuleb emale kas või koju appi Ämmaemandusabi. 

Riigipoolne personaalne ämmaemanda tugi noorele emale saab läbi, kui beebi ja ema haiglast koju saavad. Aga beebi eest hoolitsemise osas tekivad alles siis meie tõelised küsimused. Iga beebi on erinev ja iga olukord on erinev ning selle asemel, et teistelt emadelt nõu küsida, tasub kindlasti eelistada professionaalset nõuannet. Ämmaemandusabi on toeks värskelt emaks saanud naisele ning aitab hoole ja nõuannetega nii ema kui beebi heaolu ja hoolitsemise küsimustes. Selleks on võimalik tellida Ämmaemandusabi.ee ämmaemand enda juurde koju. Perekond saab ämmaemanda koduvisiidil abi ja nõustamist erinevates toimingutes, kuidas vastsündinuga kohaneda, vastsündinu ja imiku hoolduses näiteks vannitamisel. Lisaks aitab ämmaemand hinnata lapse üldseisundit ja arengut ning annab vastuseid igapäevastele küsimustele, mille kohta liigub palju erinevaid linnalegende - näiteks kuidas hakkama saada rahutu beebiga või kuidas korrigeerida beebi unerütmi. Ämmaemandusabi pakub beebidele ka massaažiteenust pere juures kodus, nii saavad lapsevanemad oma beebi arengut esimestel elukuudel väga lihtsalt toetada.

Noore ema sünnitusjärgset perioodi ja vastsündinud beebi heaolu puudutavatele küsimustele vastab meie online-intervjuus Ämmaemandusabi OÜ eestvedaja ja kogenud ämmaemand Kristi Sims.

Lisa oma küsimus kommentaariks hiljemalt 6. aprillil 2016 ning nädal hiljem saad lugeda vastuseid.