Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕNNELIKU ABIELU SALADUS on lõpuks ometi paljastatud

Kas kallim valmistas sulle hommikusööki ja keetis kohvi? Kas ta oli nõus masserima su väsinud õlgasid? Kas ta tõi sulle poest su lemmikšokolaadi? Oska olla tänulik ja ütle aitäh, soovitab PureWow

Kas mäletad veel neid suhte algusaegasid, kus kallima tehtud hommikusöök oli maailma kõige armsam asi? Nüüd, mil te olete juba aastaid koos olnud, tundub kaaslase poolt valmistatud võileib aga loomuliku asjana. 

Kuigi pikaajaline suhe toob kaasa palju positiivset, on üheks miinuspooleks see, et teineteist hakatakse pidama iseenesestmõistetavana. 

Ajakiri Personal Relationship avaldas uuringu, millest selgub, et tervisliku ja õnneliku abielu saladuseks on tänulikkus. Paarid, kes näitasid teineteise suhtes üles tänulikkust, olid keskmisest õnnelikumad ning nende suhe oli tunduvalt kvaliteetsem. 

Tunne, et sind hinnatakse, mõjutab otseselt abielu kvaliteeti ja määrab ära, kui pühendunud sa suhtele oled. Teadlaste sõnul juba ainuüksi "aitäh" ütlemine oma partnerile aitab ära hoida abielulahutust. Pea seda siis meeles, kui kallim järgmisel korral sinu heaks midagi teeb.