Reklaam sulgub sekundi pärast

OOTAMATU PALJASTUS: just selles riietuses naised on kõige seksikamad

Riietust valides soovib naine alati saavutada tulemust, mis jätaks kauni ning üntlasi ka seksika mulje - kes siis ei tahaks vastassugupoolelt komplimente saada? Kuid millised rõivaesemed mõjuvad meeste silmis kõige ligitõmbavamalt ning mis jätab neid täiesti külmaks?

Riietust valides soovib naine alati saavutada tulemust, mis jätaks kauni ning ühtlasi ka seksika mulje - kes siis ei tahaks vastassugupoolelt komplimente saada? Kuid millised rõivaesemed mõjuvad meeste silmis kõige ligitõmbavamalt ning mis jätab neid täiesti külmaks?

Teadlaste ning suhteekspertide sõnul algab kõik loomulikult naisest endast ning enesekindlus on relv, mille abil on võimalik isegi lohvakad dressipüksid ja tossud kuumaks kanda. Siiski leiab enamik mehi, et kulunud välimusega väljaveninud dressipükstes naine pole just kõige seksikam vaatepilt.

Küll aga selgub, et kui naine kannab lisaks enesekindlusele ka midagi erkpunast ning tunneb end selles värvis hästi, siis mõjub see lausa magnetina. Mehed vaatavad järele ning teevad komplimente just puhta punase värvitooni peale, sest sellest on pea võimatu mööda vaadata.

Kui soovid suvel rannas tähelepanu võita, siis parim nipp on endale punased bikiinid muretseda.

Allikas: cosmopolitan