Reklaam sulgub sekundi pärast

OOTAMATU PÕHJUS, MIKS Kelly Clarkson tegelikult kaalust alla on võtnud. Fotod

Telesaate "American Idol" esimese hooaja võitja Kelly Clarkson on juba pikemat aega oma kehakaaluga võitlust pidanud. Kelly on praeguseks võtnud kaalust alla pea 17 kilo ning kuigi võiks arvata, et see on seotud dieedi ja trenniga, siis tegelikult on kaalulangetuse taga peidus ootamatu põhjus, kirjutab ajakiri People.

Lauljatar avaldas hiljuti avalikkusele, et on võtnud kaalust alla pea 17 kilo, kuid see ei olegi saavutatud range dieedi ja trenniga, vaid ta on hoopis aastaid võidelnud autoimmuunhaiguse ja kilpnäärmeprobleemiga, mis tekkis 2006. aastal.

"Sattusin lugema Steven R. Gundry raamatut "The Plant Paradox", mis räägib sellest, kuidas me oma toitu peaksime valmistama ning et peaksime sööma orgaanilisi koostisosasid," sõnas ta. 

See raamat avas Kelly silmad, et mõista toitu ja toitaineid, sealhulgas ka seda, millist kahju teevad erinevad ravimid meie kehale. 

Tema sõnul on kaalukaotus aga siiski vaid kõrvalmõju: "Ma tean, et muusikatööstus armastab seda, et kaalu kaotan. Aga minu jaoks ei olnud asi üldse selles - kõige tähtsam oli siiski see, et oma terviseprobleemid kontrolli alla saaksin. Näiteks ei võta ma enam ravimeid, välja arvatud juhul, kui neid vältimatult vajan," lisas ta. 

Kelly enne: 

Kelly nüüd: