Reklaam sulgub sekundi pärast

OOTAMATU ÜLLATUS: EESTI NAISE PULMAD korraldati tema enda teadmata

Tallinast pärit modell Nathaly Eiche, kes elab aga hoopis Austrias, pidi oma kallimaga Kreekasse puhkama sõitma, ent see reis võttis naise jaoks ootamatu pöörde kohe kui ta lennukisse astus. Nimelt oli tema kallim Jurgen Bogner plaaninud üllatusliku kihlumise, millele järgneks "jah" sõna korral ka paaripanek. Kui Nathaly oleks öelnud "ei", siis oleks ilmselt ka kogu reis ära jäänud.

Tallinast pärit modell Nathaly Eiche, kes elab aga hoopis Austrias, pidi oma kallimaga Kreekasse puhkama sõitma, ent see reis võttis naise jaoks ootamatu pöörde kohe, kui ta lennukisse astus. Nimelt oli tema kallim Jurgen Bogner plaaninud üllatusliku kihlumise, millele järgneks "jah" sõna korral ka paaripanek. Kui Nathaly oleks öelnud "ei", siis oleks ilmselt ka kogu reis ära jäänud.

Kui Nathaly ja Jurgen lennuki pardale olid jõudnud ja end sisse seadnud, hakkas koor laulma Bruno Marsi hittlugu "Marry You" ning seejärel langes mees ühele põlvele ja võttis välja kihlasõrmuse, millele järgnes abieluettepanek. Eestlanna ei kõhelnud hetkekski, ent seda, mis edasi juhtus, ei oleks ta uneski osanud ette arvata.

Nimelt oli Jurgen lennukisse organiseerinud ka pulmasõrmused, disaineri käe all valminud pulmakleidi ja ametniku, kes saaks nad paari panna sealsamas lennukis.

Nathaly vahetas riided ja mõni hetk hiljem jalutas ta läbi lennuki vahekäigu, hoides käes kimpu valgete roosidega. Taustaks mängis viiuldaja pulmamarssi.

Jurgen oli lennufirmaga eelnevalt kõik kokku leppinud ja isegi pulmatort oli organiseeritud.

Kreekas lennukist väljudes olid nad juba abielus.

Vaata videoklippi pulmadest allpool!