Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕÕVASTAV JUHTUM: pisike koerake visati viienda korruse aknast välja

Eestimaa Loomakaitse Liit jagas sotsiaalmeedias õõvastavat lugu, kuidas korteripeo käigus külalised vägivaldseks muutusid. Tagajärjeks oli see, et korteri omanik Kelly peksti kurikaga oimetuks ja tema pisike lemmikloom, koer Stefani visati viienda korruse aknast välja. 

"Iga päev mõtleme, et enam hullemaks ei saa minna ja ometi saab küll....

Saime täna kõne Kaisalt, kes oli šokis eile õhtul juhtunust, teel politseisse ja rääkis oma südantlõhestava loo....

Nimelt oli tema õel Kellyl ja emal pisike murumuna Stefani. Pere lemmik oli ca 6 aastane pisike Pekingi paleekoer, keda pere väga armastas ja hoidis. 
Eile õhtul otsustas Kelly võtta pisikese sõbra kaasa ühele koosviibimisele Kundas Kasemäe tn 13, korteris, kuhu kogunes seltskond noori ca 20 + vanuses. Pruugiti ka alkoholi. Ka Kelly ise viibis selles korteris aeg-ajalt oma sõbra juures, seega oli loomulik, et koer eile seal oli.


Mingil põhjusel tekkis noorte vahel tüli. Selle asemel, et vaidlus lahendada verbaalsel ja mõistlikul moel, otsustasid kaks meesterahvast selle teisiti klaarida. 34 aastane Kaido Vanatoa olla käsipidi kallale läinud Kellyle. Lisaks kätele kasutas mees ka kurikat ja lõi naist sedavõrd hullusti, et viimane kaotas mõneks ajaks teadvuse. Kui naine toibus, ei leidnud ta korterist enam pisikest Stefanit. Selleks hetkeks oli Kelly sõbranna kutsunud politsei ja kiirabi. Küsimise peale, kus koer on, olla vastatud, et läks õue jalutama. Kelly kummardus viienda korruse aknast vaatama, et näeb ehk kuskil oma koerakest enne, kui õue otsima tormab.

Nägigi.......
Pisike Stefani lamas all asfaldil....
Julmurist 31-aastane Aarne Tiiki oli visanud Kelly väikese koerakes viienda korruse aknast alla. Päästa polnud seal enam midagi, sest koerake oli surnud.

Politsei ja kiirabi saabusid. Šokis tüdruk viidi EMO-sse, kus tema kehavigastused fikseeriti. Politsei võttis tunnistused noortelt ja palus Kellyl tulla jaoskonda avaldust kirjutama. Täna õed meile helistades sinna suundusidki. Politsei võttis seda lugu väga tõsiselt ja lubas uurimisega tegeleda väga kiirelt.

Loodame siiralt, et see kuritegu saab õiglase karistuse. Loodame, et sel korral on meie õigussüsteem õiglane ja ei jäta sadiste karistuseta, vaid määrab neile maksimaalse, mis võimalik.

Tunneme siiralt kaasa Kellyle ja tema lähedastele, sest koer oli nende armastatud pereliige.

Kindlasti on sellest loost ka õppida nii mõndagi. Seda, et alkoholi tuleb tarbida mõistlikult ja mõistusega, pole ilmselt meie asi öelda. Küll saame aga südamele panna, et purjus inimeste seltskond pole pisikestele lemmikutele ilmselt parim keskkond. Kunagi ei või teada, mis joobes inimestele pähe tuleb ja millised sadistlikud iseloomuomadused kellelegi saatuslikuks saavad.

Puhka rahus pisike Stefani," seisab Eestimaa Loomakaitse Liidu Facebooki lehel.