Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕÕVASTAV PANTVANGIDRAAMA: Priit Toobal hoidis noormeest oma kodutalus pantvangis!?

Katrin Lust tõi eilses "Kuuuurijas" ekraanile kõige skandaalsema pantvangidraama. Väikeses Võlli külas Viljandimaal on asjad läinud täiesti üle võlli. Kas tõesti viis endine tipp-poliitik Priit Toobal kohaliku noormehe vastu tahtmist enda poole ja hoidis teda kuus pikka tundi oma kodutalus pantvangis?

"Kuuuurija saadet pole veel ära keelatud ja oleme tagasi veel õõvastamate lugudega kui kunagi varem. Ka meie tänase saate avalugu on täiesti uskumatu juhtum. Ometi leidis see kõik aset sel suvel Viljandimaal. Me hakkame täna rääkima sellest, kuidas Priit Toobal püüdis ühel suveööl kinni 18-aastase noormehe, toppis ta vastu tahtmist oma autosse ja hoidis teda oma kodutalus pantvangis kuus tundi. Politsei hättasattunud noormehele appi ei läinud," alustas Katrin Lust oma autorisaate avaosa. 

Toobal ajab Suure-Jaani vallas matuseäri, on kultuurimaja direktor ning kasvatab lisaks ka hobuseid. Sealsamas meelitab ta aga ligi ka valla kõige sihvakamaid noormehi. 

"Kohalikud noormehed, kes minuga ühendust võtsid, ütlesid mulle, et endine tipp-poliitik Toobal on niimoodi poisse taga ajanud juba aastaid ja taolised Facebooki chat'id ei üllata küla peal enam ammu mitte kedagi. Iga Suure-Jaani külamemm teab, et Priit Toobal meelitab kohalikke noormehi oma kodutallu rikkaliku pruukosti ja narkootikumidega ning seal toimuvad imelikud saunapeod,“ kommenteeris Lust. 

Katriniga võttis ühendust noormees, kes väidab, et Toobal hoidis teda kuus pikka tundi oma kodutalu pantvangis. 

Pärast Toobali talus juhtunut sattus noormees sõprade seas naerualuseks. „Pool Viljandit arvas, et ta sai Toobalilt taha!“ sõnas noormehe tuttav. Tänaseks on noormees Viljandist põgenenud ja ei soovi, et keegi teda uues elukohas ära tunneks või teda selle looga kuidagi kokku viiks.

Suure-Jaani poisid otsustasid tol juunikuu hommikul minna külla kohalikule kuulsusele, Priit Toobalile. Noormehed grillisid, jõid viina ja tegid sauna. Toobal hakkas kõnealust noormeest näppima, kuid sõber sekkus ja ütles, et kõik koos ujuma läheksid. Poisid olid veel natukene joonud, Priit oli magama läinud ning noormehed otsustasid talust lahkuda. 

"Kõndisime, kuni Priit tuli autoga ja tal oli keegi veel peal. Otsustasime, et paneme jooksu metsa kähku, et ta meid üles ei leiaks. Jooksime kõik eri suundadesse ning mind saadi lõpuks kätte. Ta tööline jooksis järele ja tiris mind autosse, käskis istuda ja aidata otsida teisi," rääkis noormees. 

Toobal põhjendas tema kinnipüüdmist põllult sellega, et noored olid talust lahkudes varastanud temalt raha, mida poisid aga enda sõnul teinud ei ole„Priit Toobal oli nõus rahakadumist unustama juhul, kui pantvangistatud noormees oleks tol hommikul teinud temaga väikse tin-tini,“ sõnas Lust.  

"Siis ta viis meid enda maja juurde, ütles, et mind ta usub ja tõi veel viina, et ma end täis jooks. Võtsin ühe pitsi ja ütlesin, et rohkem ma ei taha. Mul oli aku ka tühi, ei saanud kuhugi helistada. Ma ütlesin, et pean Viljandisse minema sõitu – valetasin talle, et saada ära. Ta ütles, et oota hommikuni, viib ise mind Viljandisse ära. Toast ei lasknud välja, ukse keeras väljastpoolt lukku ja seest ei saanud lahti," rääkis noormees Lustile. 

Vaata täispikka "Kuuuurija" saadet siit