Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕÕVASTAV PIHTIMUS: KRISTEL MARDISOO kardab oma elu pärast

Mida aeg edasi, seda suuremaks paisub Laura Kõrgemäega seotud kupeldamise skandaal ning saladus pole ka see, et ühel hetkel tembeldati kupeldajaks ka Tanel Padari ekspruut Kristel Mardisoo. Loo keskmes on lisaks ka Iraani-Šveitsi päritolu ärimees IJ Zand, kes noortele tüdrukutele seksi ja seltskonna   eest raha jagab ning kingitusi teeb.

Mida aeg edasi, seda suuremaks paisub Laura Kõrgemäega seotud kupeldamise skandaal ning saladus pole ka see, et ühel hetkel tembeldati kupeldajaks ka Tanel Padari ekspruut Kristel Mardisoo. Loo keskmes on lisaks ka Iraani-Šveitsi päritolu ärimees IJ Zand, kes noortele tüdrukutele seksi ja seltskonna eest raha jagab ning kingitusi teeb.

Pärast seda, kui Kristel Mardisoo nimi seostati antud seksiskandaaliga ning ta tembeldati lausa kupeldajaks, on talle hakatud saatma lugematul arvul ähvarduskirju ning täna on ta mures nii enda kui ka oma lähedaste elu pärast, vahendab Kroonika.

Kristelit on ähvardatud vägistada ning see pole veel kõik. Ta on oma elu pärast mures ning selleks, et tõde päevavalgele tuleks, läks ta politseisse ning andis detailse intervjuu ka ajakirjale Kroonika, mida saad lugeda siin.

Ärimees IJ Zand on väidetavalt niivõrd mõjuvõimas isik, et noored neiud lausa kardavad teda ning seda, kui palju eestlannadest neiusid ta tegelikult voodisse on meelitanud, ei tea mitte keegi.