Reklaam sulgub sekundi pärast

OPAA! VOT SELLISE PRÄNKIGA sai eile hakkama Brigitte Susanne Hunt!

Eile toimunud kinoüritusel "Buduaar TEEN läheb kinno" oli staarkülaliseks kaunis raadiohääl ja populaarne näitleja Brigitte Susanne Hunt, kes on tuntud ka hea huumorisoone poolest. Kõhu alt õõnsaks teinud naljaga sai Brigitte Susanne hakkama ka eile. 

Sajad Buduaar Teeni ja Brigitte Susanne fännid ootasid eile enne "Ämblikmehe" filmilinastust staariga kohtumist. Et kindel olla, kas Brigitte Susannel meie üritus ikka meeles oli, helistas ürituse korraldaja igaks juhuks Brigitte Susannele. Kui küsisime noorelt staarilt telefonis, kas ta hakkab kohale jõudma, reageeris kaunitar nii, nagu tal oleks see meelest ära läinud. "Oi, kas see üritus on täna," küsis osav näitleja naiivselt. Loomulikult ehmatas korraldaja päris ära ja ei osanud esialgu midagi kosta. Õnneks päästis Brigitte Susanne loetud sekundite pärast olukorra ja teatas, et see oli kõigest nali. "Ma olen juba kohal tegelikult!"

Hiljem tunnistas Brigitte Susanne, et talle endale on sama prank tehtud Power Hit Radios ja oli ikka vastik küll. Väike nali teeb aga päeva meeldejäävaks!

Vastutasuks selle eest, et Brigitte Susanne meil oma naljaga kõhu alt õõnsaks võttis, palusime tal tänast ilma ennustada. Vaata Buduaari Instagramist, kuidas Brigitte Susanne ilma ennustab.

Buduaar.ee