Reklaam sulgub sekundi pärast

Õpetus, kuidas valmistada magushaput kana

Tahad teada, kuidas valmistada magushaput kana, mis Hiina restoranides väga tuntud on? Vaata videot, järgi retsepti ning võibolla saab sellest isegi su firmaroog. 

 

Magushapu kana riisiga

Vaja läheb:

500 g broilerifileed
1 roheline paprika
4 ananassirõngast
1 sibul
65 g maisitärklist + 5 spl
3 spl äädikat
4 spl suhkrut
4 spl ketšup
1-2 tl seesamiõli
rohkelt õli praadimiseks

Valmistamine:

Lõika brolierifilee suupärasteks kuubikuteks ning kasta maisitärklisse nii, et kõik tükid oleksid kaetud. Kuumuta õli ning prae kanatükid kergelt pruunikaks ja aseta köögipaberile nõrguma. Tükelda sibul, ananassitükid ning puhastatud paprika suuremateks kuubikuteks. Kuumuta õli pannil ning küpseta köögiviljad kergelt läbi. Lisa äädikas, suhkur, seesamiõli, ketšup ning kanatükid. Kuumuta kergelt läbi, et kana valmiks täielikult. Sega väikeses kausis törts vett 5 spl maisitärklisega ning kalla see segule kiiresti segades. Serveeri koos riisiga.

Vaata ka videot, kuidas magushaput kana valmistada siit

 

Head isu!

Mirjam Simmer

Kokakunsti toimetaja