Tahad teada, kuidas valmistada magushaput kana, mis Hiina restoranides väga tuntud on? Vaata videot, järgi retsepti ning võibolla saab sellest isegi su firmaroog. Magushapu kana riisiga Vaja läheb: 500 g broilerifileed1 roheline paprika4 ananassirõngast1 sibul65 g maisitärklist + 5 spl3 spl äädikat4 spl suhkrut4 spl ketšup1-2 tl seesamiõlirohkelt õli praadimiseks Valmistamine: Lõika brolierifilee suupärasteks kuubikuteks ning kasta maisitärklisse nii, et kõik tükid oleksid kaetud. Kuumuta õli ning prae kanatükid kergelt pruunikaks ja aseta köögipaberile nõrguma. Tükelda sibul, ananassitükid ning puhastatud paprika suuremateks kuubikuteks. Kuumuta õli pannil ning küpseta köögiviljad kergelt läbi. Lisa äädikas, suhkur, seesamiõli, ketšup ning kanatükid. Kuumuta kergelt läbi, et kana valmiks täielikult. Sega väikeses kausis törts vett 5 spl maisitärklisega ning kalla see segule kiiresti segades. Serveeri koos riisiga. Vaata ka videot, kuidas magushaput kana valmistada siit Head isu! Mirjam Simmer Kokakunsti toimetaja
Kelly Sildaru — FOTO: Kelly Sildaru/Instagram Ilu ja mood JULGE VALIK: KELLY SILDARU säras punasel vaibal eriti trendikas kostüümis
Siret Esko modellidega — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai tipptasemel finaali
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad