Reklaam sulgub sekundi pärast

OSALE EKSPERIMENDIS! 3 KUUGA supervormi erilise Cryo21 külmaraviga

Kas oled juba kuulnud Cryo21 teraapiast? See on imeline viis eksreemsete külmakraadide abil ideaalset vormi saavutada. Cryo21 teraapia toimib ekstreemsete külmakraadide kontrollitud kasutamisel ning on väga efektiivne naha vananemisprotsesside pidurdamisel, keha vormimisel ja kergemate vigastuste ravimisel. Cryo21 hooldused põhinevad loomulikul ja efektiivsel krüoteraapia meetodil, mida teostatakse spetsiaalse seadme Cryo21 abil, mis on Norras, Rootsis ja Soomes laialdast edu saavutanud tänu kiiretele ja püsivatele tulemustele. Nüüd on ka sinul võimalus selle aparaadi abil supervormi saada ja kui sul veab, siis saad selle võimaluse täiesti tasuta!

Buduaar ja Cryoclinic pakuvad kahele naisele võimalust osaleda põnevas keha trimmimise eksperimendis. Miks kaks? Sest kahekesi on alati lõbusam ja lihtsam samasuguse eesmärgi poole liikuda. Kui võidad selle salenemispaketi, siis aitame sul kahe kuuga kilosid kaotada ja keha trimmida. Hoolduspaketi väärtus on 600 eurot. Lisaks on soovi korral võimalik saada ka eratreeneri toitumiskava.

Kui soovid kandideerida tasuta kolmekuusele keha trimmimise väljakutsele, siis pead arvestama järgmisega:
* sinu idaalkehakaalust on praegu üle kuni 20 kg;
* see väljakutse ei ole anonüümne - sinuga toimuvaid protsesse krüoteraapia abil kajastatakse ka meedias, sh Buduaari septembris ilmuvas ajakirjas;
* sul peab olema võimalik osaleda kuuel Cryo21 hooldusel, mis toimuvad juuni-, juuli- ja augustikuu jooksul Tallinnas;
* osalemiseks tuleb saata oma kiri koos täispika hiljuti tehtud foto ja keha mõõtmetega aadressile [email protected]

Kandideerida võivad koos ka kaks sõbrannat, sest koos on alati toredam väljakutseid vastu võtta. Sooviavaldusi ootame oma kirjakasti kuni 30. maini 2017. Väljavalitud kandidaatidega võtame ühendust e-posti teel.

Anna külmakraadidele võimalus oma keha supervormi ajada ja ole tublim kui teine meie eksperimendis osaleja. See, kes kaotab kehalt rohkem sentimeetreid, saab väikese lisaüllatuse!

Uuri lähemalt Cryo21 teraapia kohta SIIT.