Reklaam sulgub sekundi pärast

Otse meestelt: Miks me unustame valentinipäeva!

Valentinipäev on kohe-kohe ukse ees, kuid on võimalik , et su kallim ei tee sellest väljagi. Miks ometi? See maagiline saladus saab kohe paljastatud - sinu ees on  3 lihtsat põhjust otse meestelt,  miks su kallim võib unustada valentinipäeva. 

 

Valentinipäev on kohe-kohe ukse ees, kuid on võimalik , et su kallim ei tee sellest väjagi. Miks ometi? See maagiline saladus saab kohe paljastatud - Sinu ees on  3 lihtsat põhjust otse meestelt,  miks su kallim võib unustada valentinipäeva. 

Vihje: Mitte, sellepärast , et ta sinust ei hooliks.

1. Sellepärast, et meie sõbrad on ka unustanud selle...
Naised räägivad sõbrapäeva lähendes sellest rohkem. Arutatakse plaane ja ideid ja kui midagi pole veel välja mõeldud, siis spekuleeritakse, mida võiks teha. Aga mis puutub meestesse, siis meil veab, kui kasvõi üks sõpradest tõstatab valentinipäeva teema - kõik teised vajavad kedagi, kes seda meelde tuletaks. Mehed unustavad Valentinipäeva samal põhjusel, miks nad ebaõnnestuvad mitmetes teistes suhteasjades: neil puudub toetav sõprusringkond, kes meenutaksid neile selle tähtsust. See sündmus ei tule lihtsalt vestluse käigus jutuks, kuni teema saab tõstatatud meie tüdruksõprade poolt...päev hiljem.

2. Sellepärast, et me oleme tüdinud jahti pidamast
Jahiks on jaht Sinule. Suhte varajastel nädalatel oleme meie, kutid, kõigeks valmis, plaanime kohtinguid ja romantilisi üllatusi. Seda tehes käitume me loomuvastaselt (vaata põhjust 3), aga võistluskirg sunnib meid olema järjekindel. Me teame, et on piisavalt teisi mehi ootamas, mil meie püüdlused kiiva veavad, nii et me sunnime end mängima Casanovasid, mida me kohe kindlasti ei ole. Jaht osutub tavaliselt edukaks just siis, kui kurnatus kohale jõuab ja me lõpetame kõik need imelised teod, mis panid teid meisse armuma, jättes teid mõtlema - "Miks ta enam kunagi valentinipäeva meeles ei pea?"

3.Sest meie emotsioonid on reageeringulised.
See tähendab, et me ei näita oma emotsioone seni, kuni meid tugevalt provotseeritakse seda tegema. Selles saab süüdistada tervete generatsioonide viisi isasid, kes oma poegadel "meheks saada" käskinud olid. Nii oli seni, kuni vaoshoitus sai osaks meie geneetilisest koodist ja tunnistagem,et enamuse ajast meeldib see omadus teile. Ükski naine ei taha endale meest, kes on nagu virisev märg käterätt, alati valmis oma tundeid välja valama. Nii et kui kätte jõuab Valentinipäev, see kõige sentimentaalsem püha, oleme me mõjutatud kahe vastanduva jõu poolt: geneetilised instinktid, mis ütlevad meile,  et me peaksime "mehed olema" ja mitte osa võtma. Ning teiseks sotsiaalsed instinktid, mis käsivad meil toru võtta ja roose tellida. Neuronid lakkavad töötamast, aju lülitub välja ja äkitselt...ongi Valentinipäev ununenud.

Kõik, mida me tahame öelda, on see, et andke meile andeks! 

Me pingutame, kuid kui see siiski peaks juhtuma, et see meelest läheb, teadke:  me hoolime Teist väga, kuid me ei hooli Valentinipäevast.

 

Mida teeksid Sina, kui su kallim Valentinipäeva unustaks?

Triin Tisler