Reklaam sulgub sekundi pärast

Otsekohene naine: lühikesed naised, te olete inetud junnid

Buduaari foorumis tõstatatakse aeg-ajalt üsnagi otsekoheseid ja karmi sisuga teemasid, mis pakuvad huvi sadadele kui mitte tuhandetele naistele ja meestele. Mõned teemad on lausa nii populaarsed, et neid kommenteeritakse mitu aastat ja täpselt sama kehtib ka selle loo puhul. Nimelt teatas üks lugeja kasutajanimega EvilGirl, et tema arvates on lühikesed naised inetud puusadeta junnid!

Buduaari foorumis tõstatatakse aeg-ajalt üsnagi otsekoheseid ja karmi sisuga teemasid, mis pakuvad huvi sadadele, kui mitte tuhandetele naistele ja meestele. Mõned teemad on lausa nii populaarsed, et neid kommenteeritakse mitu aastat ja täpselt sama kehtib ka selle loo puhul. Nimelt teatas üks lugeja kasutajanimega EvilGirl, et tema arvates on lühikesed naised inetud puusadeta junnid!

Sellise postituse peale hakkasid kirjutama sajad lugejad, kes kõik tundsid vajadust sõna sekka öelda. Viimased postitused on antud hetke seisuga tehtud 2015 aasta 13. aprilli hommikul. 

Siin on selle neiu postitus: (kirjavead parandasime siiski ära, seega paar väikest muudatust on tehtud)

EvilGirl kirjutas:

Väga paljudele meessoost isikutele minu tutvusringkonnast ei meeldi lühikesed naised. Ka mulle mingid puusatud junnid tegelikult ei meeldi.
Mis on teie arvamus?

Minu arvamus on, et õige naine on pikk, sihvakas ja kurvikas.

Ma ei räägi naistest, kes on pikemad kui mehed, ega ka naistest, kes on nii-öelda nagu hobused. Lühike naine on kuni 170 cm. Minu arvates hea pikkus on 171-175 cm umbes.

Sellised 160 cm pikkused junnid on ka minu tuttavate meeste seas inetud ja lapsikud.

............................

Mida Sina nii otsekohesest ja üsnagi arvustavast teemast arvad? 

Vaata selle teema postitusi ja avalda arvamust siin