Reklaam sulgub sekundi pärast

OTSITAKSE VANAEMASID!

Tais joogaõpetajaks õppinud ning nüüd Eestis ja välismaal treeninguid ja meditatsioone juhendav Pamela Maran käib mööda Eestit vanaemadega kohtumas. Pamela eesmärgiks on vanaemadega juttu teha ning küsida nõuandeid ja nippe, mida nad sooviksid noorematele põlvedele edasi anda.

"Paljud teist nägid eile Ringvaate lugu, kuidas ma rändan mööda Eestit, et panna kirja Eesti vanaemade nipid ja nõuanded. Olgu need siis ravimtaimetarkused, köhasiirupid, leivaretseptid, kindakirjad, elutarkused, saunaviha salanipid, muud nõuanded - tahan vähimagi hää nipi kirja panna ja talletada järgmistele põlvedele," kirjutab naine oma Facebooki lehel.

Idee sündis sellest, et Pamelal endal oli väga vahva vanaema ja ta kogu aeg mõtles, et peaks vanaema mälestused nii Siberi ajast kui ka sellest, mis on temal aidanud elurõõmu säilitada, kirja panema. Kahjuks lahkus Pamela vanaema enne, kui ta jõudis oma idee teostada ning võttis endaga kaasa kõik, mida teadis. Ka võttis ta kaasa lihapiruka retsepti ja sellest on Pamelal äärmiselt kahju - need olid nii head kuldsed ja krõbedad olnud.

Eesmärgiks on läbi käia kõik Eesti praegused 15 maakonda ning selleks palubki Pamela sotsiaalmeedia kaudu oma tuttavate ja sõprade abi. 

"Palun aidake kaasa! Andke mulle üles oma vanaema või naabrimemm või tuttav mamma, kel on nippe jagada. Kirjutage memmest paar lauset ja andke teada, kuidas ma temaga ühendust saaksin: [email protected] - kirja pealkirjaks "vanaema vihje". Vanaema peaks olema mõistagi elus ja nõus minuga kohtuma - tulen ükskõik kuhu kohale ja teen ka pilti!", seisab Pamela Facebooki seinal.