Reklaam sulgub sekundi pärast

Ott Leplandi fänniraamat annab noortele võimaluse lauljaks õppida

Äsja ilmus kirjastuselt Pilgrim Eesti esimene fänniraamat „Lubage mul olla. Ott Lepland.“, alapealkirjaga „8 kuud superstaarina“. Raamatu müügitulust läheb osa Ott Leplandi stipendiumifondi, mis võimaldab paaril noorel WAF muusikakoolis laulmist õppida.


 

Äsja ilmus kirjastuselt Pilgrim Eesti esimene fänniraamat „Lubage mul olla. Ott Lepland.“, alapealkirjaga „8 kuud superstaarina“. Raamatu müügitulust läheb osa Ott Leplandi stipendiumifondi, mis võimaldab paaril noorel WAF muusikakoolis laulmist õppida.

„Tean omast käest, kui oluline on noorel lauljal edasiarenemiseks saada korralikku õpetust, ja mul on väga hea meel, et fänniraamatul on heategevuslik külg. Ootan põnevusega konkurssi, et paar suure potentsiaaliga noort laulutalenti välja valida,“ räägib raamatukangelane Ott Lepland, kelle sõnul on fänniraamat avameelne vaade tema ühe eluperioodi telgitagustesse. Autor Kirke Ert on kogunud 160-leheküljelisse kõvaköitelisse raamatusse lisaks Oti kogemustele ka tema sõprade ja kaaslaste jutustused.

„Ma arvan, et Ott on mu sadadest õpilastest kõige andekam,“ arutleb WAF kooli õpetaja Maiken ja lisab: „Ta on musikaalne ja väga töökas – see on kooslus, mis viib tippu. Ott on täielik oma ala fänn ja see on ka üks tema edu alustalasid. Mida rohkem on entusiasmi, tahtmist ja töökust, seda suuremad on võimalused saada väga heaks lauljaks.“

Raamatu „Lubage mul olla. Ott Lepland.“ tuludest läheb osa Ott Leplandi stipendiumifondi, et pakkuda õppimisvõimalust paarile noorele, kes saavad WAF muusikakooli sisse, aga kelle perel pole majanduslikult võimalik õpinguid toetada. Järgmised katsed WAFi on 8. jaanuaril ja Maiken julgustab osalema ka neid, kellel finantsrindel kitsas olukord.

Ott Lepandi fänniraamatu autogrammitunnid:

Tallinnas: neljapäeval, 9. detsembril kell 19:30 Apollo raamatupoes Solarises

Tartus: reedel, 10. detsembril kell 21:00 Tasku keskuse Rahva Raamatus

 

Buduaar.ee