Reklaam sulgub sekundi pärast

Ott Leplandil on lisaks muusikale veel üks suur kirg

Ott Lepland on oma elu jooksul juba hetke seisuga väga palju erinevaid kohti külastanud. Tema suurimaks kireks on reisimine ja seda hoolimata asjaolust, et mees kardab lendamist. Uurisime Otilt, millistes maailma paikades ta juba käinud on ning milline oleks tema unistuste sihtkoht? 

Ott Lepland on üks väga andekas noormees ja vaieldamatult on tema elus esikohal just muusika. Kuid lisaks sellele on tema elus veel üks suur kirg ning selleks on reisimine! Ott on oma elu jooksul juba hetkeseisuga väga palju erinevaid kohti külastanud. Reisida armastab Ott hoolimata asjaolust, et tal on tõsine lennuhirm. Uurisime mehelt, millistes maailma paikades ta juba käinud on ning milline oleks tema unistuste sihtkoht? 

Ott soovib oma elu jooksul reisida nii palju kui vähegi võimalik. “Ainuke kontinent, kuhu ma veel jõudnud pole, on Lõuna-Ameerika. Seal on idaeurooplase jaoks kindlasti väga eksootiline,“ arvab armastatud laulja, kelle jaoks on hetkel just Lõuna-Ameerika riigid kõige ihaldatumaks reisisihtkohaks. “Euroopas olen ma enamiku riikidest läbi reisinud. Aafrikasse sooviks ka veel minna - seal olen siiani külastanud ainult Iisareli, Egiptust ja Keeniat. See on hästi huvitav kant.” 

Mehel on suur nõrkus vanade Nõukogude Liidu riikide vastu, kus tema sõnul aeg seisab. “Mul on nende vastu suur huvi tekkinud. Näiteks Usbekistan ja Kõrgõzstan - seal võib väga põnev olla!” 

Lennuhirmust mees end reisimisel segada ei lase. “Ma ei maga lennu ajal kunagi. Mul on tegelikult jube hirm kõrguste ees - sellest tulenevalt ka hirm lendamise ees,” tunnistab ta. 

 

Buduaar.ee