Reklaam sulgub sekundi pärast

PAARITERAPEUT SELGITAS: kust saab alguse hea intiimelu?

Suhte- ja seksuaalterapeudid teavad, et paaride seksuaalelu ja selle toimimine mängib väga suurt rolli kogu suhte heaolu seisukohalt. Üks suurimaid probleeme, mis paaridel esineb, on erinevad seksuaalsed soovid ja vajadused, kirjutab portaal Relationship Rules

Enamjaolt naudivad suhte mõlemad osapooled seksi, kui nad seda harrastavad. Tavaliselt kipub probleemiks olema seksi alustamine, mitte niivõrd mitte seksimine. Kui suhtes ollakse vahekorras viisil, mis mõlemaid osapooli ei rahulda, tuleks selleks osata rääkida ja probleem lahendada. Avameelsus ja omavaheline suhtlemine on võti parema seksuaalelu juurde. 

Teiste sõnadega: hea seksuaalelu saab alguse juba väljaspool magamistuba. See tähendab näiteks omavahelist flirti, vallatute sõnumite saatmist, teineteisele tähelepanu pööramist ja helluse jagamist. 

Ka partnerile komplimentide tegemine ja tema hindamine on olulised, et kallim tunneks ennast suhtes tähtsana. Kui teie seksuaalelu hakkab närtsima ja tundub, et kumbki ei võta kuidagi vedu, tehke sellele kasvõi kalendris ruumi ja märkige konkreetselt päevaplaani: täna seksime.