Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVA LOOK: Jane Mändsoo

Tänases päeva look rubriigis pajatab meile oma stiilist Jane Mändsoo - neiu, kes julgeb olla ükspäev natukene poisilikuma stiiliga ning teisel päeval jällegi väga naiselik, käies ringi kõrgetel kontsadel. 

Jane arvates peaks isiklik stiil peegeldama seda, kuidas me end tunneme või kuidas me otsustame end väljendada. Jane jaoks on oluline, et tunned rõivaid kandes end siiski iseendana ja mugavalt. „Enda puhul olen märganud, et pööran palju tähelepanu eseme kvaliteedile ning materjali koostisele. Looduse peale aina rohkem mõeldes eelistan kanda võimalikult keskkonnasõbralikke materjale,“ lausub Jane ja leiab, et tema mitmekülgsus riietumisel on ilmselt ka tema unikaalsus. 

 

Pildil kannan: 

TopShopi needitud tagi, MerakiSouls brändi 100% puuvillane T-särk, Lindexi vintage-stiilis teksapüksid, Vans Old Skool jalanõud. Ehted on saadud erinevatest paikadest, näiteks magnetsiidikivikestega käevõru on Eesti oma Helge Jewelry. 

 

Mis on sinu lemmikbrändid/shoppamiskohad?

See on väga keeruline küsimus, kuna mul otseselt lemmikuid polegi. Ma astun rõivapoodi sisse ja kui näen eset, mis hüüab minu nime, siis ilmselt ostan selle ära. Näiteks välismaal olles meeldivad mulle tohutult vintage-poed või pisikesed butiigid. Samuti olen hakanud ise õmblema. Tekitab elevust, kui saad visiooni reaalsuseks teha ja lood ise oma kätega unikaalse eseme.

Mis oli su viimane lahedaim moeost?

Ma võiksin osta lõpmatuseni erinevaid mütse ja kaabusid. See on minu nõrkus. Viimaseks lahedaimaks moeostuks ongi Burgundia punast värvi fedora-stiilis kaabu, mille soetasin Amsterdami pisikeset butiigist nimega The Darling.