Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVA LOOK: Merle Lõhmus

Tänases päeva lookis tutvume Mosaici naisterõivaste kollektsiooni peadisainer Merle riietumisstiiliga. Merle garderoobi moodustavad enamasti tema enda õmmeldud riided või siis disainerite üksik eksemplarid.

Tänases päeva look'is tutvume Mosaici naisterõivastekollektsiooni peadisainer Merle riietumisstiiliga. Merle garderoobi moodustavad enamasti tema enda õmmeldud riided või siis disainerite üksikeksemplarid.

Koloriidilt on need neutraalsed, lõikeliselt mängulised ja kõik omavahel hästi kombineeritavad. „Riietus peab rõhutama ja toetama mu olemust,“ ütleb Merle. „Kuna minu igapäevatöö on seotud rõivaste loomisega, siis kõik, mis puudutab välimust ja riietumist, on suur osa mu elust. Mulle meeldivad inimesed, kes oskavad väga targalt detailide ja oma riiete sobitamisega mängida. Stiil ongi minu jaoks nihestatud tervik.“ 


Pildil kannan: 
Pildil olev komplekt on üks mu pikaaegseid lemmikuid. Õmblesin selle Baltika tootmisjäägist. Meeste ülikonnakangast õmmeldud pükstele annavad voldid mõnusa liikumisvabaduse ja vormi. Samast kangast klassikaline särkpluus loob modernse terviku. Särkpluusi rinnal on kirsiks tordil rinnatasku, kuhu vastavalt tujule eri värvi taskurätte ja muid kaunistusi lisan. Kui tahan naiselikkust rõhutada, kannan kõrge kontsaga jalatseid – tulemuseks maskuliinse alatooniga välimus, teisel päeval käärin püksisääred üles, panen alla värvilised põlvikud ja tossud, rinda põlvikute toonis taskuräti – tulemuseks lahedalt urbanistlik välimus. 
Sõrmes uhkeldab suure mummuga hõbesõrmus Inner Cosmos, mille autoriks on Krista Lehari. Kunagi ei lahku ma kodust ilma selleta – annab turvatunde ja rõhutab tervikut.
Ja lõpuks absoluutselt ainulaadse Julia Korovina brändi JUKOCUTE ridikül, mis sisaldab igaks päevaks vajalikke vidinaid ja on nii armsalt pilkupüüdev ja naiselikult kelmikas.

Milliseid brände eelistad kanda?
Mind inspireerivad brändid on Lanvin, Issey Miyake, Giorgio Armani.
 
Meeldejäävaim moeost?
Erilist moeostu ei oska nimetada. Pigem soetan lihtsaid ja ajatuid mudeleid, moetooteid teen ise, mis hiilgavad oma lõikeliste lahenduste ja nihestusega ning teenivad wow-emotsioone.
 
Mida tähendab mood sinu jaoks?
Moest tähtsamaks pean stiili ja stiilitunnet. Oskust ja julgust mängida ja eksperimenteerida oma välimusega.
 
Kuidas Sulle Merle look meeldib?