Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 11. juuni

Aeg, mil Päike on pingeaspektis Pluutoga, on äärmuslik ja väga intensiivne. See seis paneb inimesi kergemalt vihastama - ei puudu ka kirg. Aspektist lähtuvalt tuleb valida pooli ja olla valmis võitluseks ning äärmuslikeks olukordadeks.

JÄÄR

Ebaõnnes on jõudu, nii et ära põgene, kui haistad konflikti. Täna on see sinu trump, mis aitab üle saada raskest eesmärgist. Selle asemel, et kaaslastele vinguda, pigem otsi sobilik lahendus. Ka su kolleegid vajavad meeldetuletust, et eksimine on inimlik. Vaata ka ette, sest teatud mõjukas inimene võib sind panna läbima lojaalsustesti. Selle asemel, et valida pooli, jää kindlaks oma põhimõtetele.

Kellegi soojad sõnad võivad su päeva paremaks muuta, nii et ürita selle inimesega täna aega veeta. Koosolemine võib negatiivseid mõtteid suurepäraselt eemale hoida.

SÕNN

Oled täna üsna veenev, nii et jätka samas vaimus ja teosta suuri ideid! Ära ainult üle pinguta. Sul ei pea iga detail peas olema välja mõeldud. Oled üsna tundeline, mis paneb suuresti unistama.

Võid kogeda vaidlusi seoses kulutamise ning põhimõtetega enda suhtes. Romantika võib tappa asjaolu, et partner ei jäta jonni ning üritab sind mõjutada. Pead näitama, et sinu põhimõtted on teise omadega sama tugevad. Tee kindlaks, et sinu point saaks selgeks.

KAKSIKUD

Sinu müürid on täna maas, mis võib isegi eeliseks olla. Paned tähele asju, mis muidu sinu pilgu eest varjatuks jääks. Päikese kvinkunks Pluutoga tekitab üldiselt pingeid ning arusaamatusi – õnneks loob ka Jupiter Päikesega ühenduse, mis laseb konfliktidest üle olla.

Kui üritad kellegi erilise tähelepanu tõmmata, pead olema vähem leebem ning palju otsekohesem. Tänane seis õnneks laseb sul ennast vajalikult väljendada. Ära ürita tõde keerutada ning ole täiesti aus – nii suudad ka teist panna asjadest rääkima.

VÄHK

Päike sinu privaataspektides soosib, et võtaksid aja maha ning täiendaksid oma jõuvarusid, eriti mis puudutab suhteid. Kuna Pluuto ringleb sinu 7. majas, on hirmud ja paranoia suhte osas tõenäolised. Parem, kui sa ei satuks emotsionaalsete mängude keerisesse. Võid ennast leida kaitsmast klatši eest.

Kui oled vallaline, siis võid oma unistuste inimest kohata seiklusrikastel radadel. Oletame, et viibid puhkusel – jääd juttu vestma giidituuril oleva liikmega. Kes teab, mis sind õhtul ees ootab? 

LÕVI

Sinu pilk on keskendunud teatud asjale, nii et võid tekitada pingeid. Sa tahad midagi, ikka väga-väga tahad. Kas sinu plaan seda saada hõlmab lõikamist või hoopis teistele peale astumist? Mõtle läbi oma strateegia. Pole mõtet toetajatest teha võõraid, jääd muidu suvel üksildaseks.

Käes on vabakslaskmise hetk, Lõvi. Ürita unustada mured ning lase auru välja. Kohtu selle nunnu tüübiga, kes sul mõtteis jookseb.

NEITSI

Kus suitsu, seal tuld – ja me ei räägi burgeritest. Täna oled linna kõige kuumem! Ära karda latti kõrgele keerata, eriti kui asi puudutab sinu kirge või miilustamist avalikkuses. Näita teed, teisedki arvatavasti lasevad end vabamaks. Lastes lahti oma mugavustsoonist, suudad luua harmoonilisema keskkonna.

KAALUD

Soov vabaduse järele on täna märgatav, sest asjad ei kulge päris nii, nagu sooviksid. Inimesed võivad sinu kannatusega mängida – või võitled hoopis iseenda hirmudega? Kui oled kinni, tee midagi uut. Sinu mõistus vajab kindlasti midagi värskendavat.

Kui soovid kellelegi muljet avaldada, valmista sensuaalne õhtusöök ning kutsu enda poole. Ära unusta flirtida ning näidata oma kuumimaid outfit’e!

SKORPION

Oled täna nagu Kreeka mütoloogia Sireen, aga ole ettevaatlik! Sul ei ole tarvis kedagi suvalist, vaid ÕIGET inimest. Keegi “sõber” võib täna üritada midagi muud. Oled üsnagi veetlev, nii et kui on vaja jätta võimas esmamulje, on täna selleks sobiv päev.

Päev ei soosi üles võtta tõsiseid teemasid, pigem kasutada füüsilist veetlust, et hoida asju sujuvana.

AMBUR

Tänane Pluuto aspekt paneb inimesi käima teemade ümber, nagu kass käib ümber palava pudru. Keskendu ühele asjale korraga, nii saavutad rohkem. Samuti ära eelda asju, eriti inimestest – nii ei saa sa vajalikke vastuseid. Oled täna küll teistele sarmikas, aga ainult siis, kui lased lahti probleemidest, hirmudest ning paranoiast. Võid asjades saada selgust läbi partneri või kellegi erilise – silmad lahti!

KALJUKITS

Võid täna tunda rohkem ebakindlust kui teistel päevadel, sest Pluuto on Päikesega ebapädeva nurga all (töö- ja tervisesektoris). Võid kahelda kõiges, millega hetkel tegeled. Keskendudes nendele asjadele, võid saada rahu ja meelekindlust. Võid avastada, mida soovid prioriteetidest esile tõsta. Sõbralik energia sinu ja su töökaaslase vahel võib aidata sul olla produktiivsem.

VEEVALAJA

Pettumus ei tähenda koheselt kibedat kaotust. Võibolla miski ei õnnestunud, mida lootsid. Äkki seadsid millegi või kellegi osas ootused liiga kõrgele? Sellised ootused viivad nii või naa pettumusteni. Kasvata endale paks nahk ja andesta vääritimõistmised. Inimesed teevad vigu, see on paratamatu. Ja isegi kui sul on sada põhjust olla kaitsvas positsioonis, ei pea see positsioon koosnema paksust müürist. Oled iseenda guru!

KALAD

Pead võibolla tegema kohendusi, mis puudutab su plaane. Päike ja Pluuto segavad hetkel kõike konkreetset. Seis ässitab inimesi olema vihasem kui tegelikult. Kuna sa ilmselgelt ei jõua igale poole, siis võib see sinus tekitada suurt pahameelt. Soovituslik on üldse eemale hoida. Võibolla on see tingitud sellest, et suhtes on probleeme ning koged liiga suurt kontrolli. Tegele vajalikuga ning jäta muu välja!


Buduaarile
Madame M