Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 14. juuni

Veenuse asend horoskoobis näitab põhiliselt inimese väljendust armastuses ning kuidas seda vastu võetakse. Veenus sümboliseerib ka raha, väärtusi, loomingulisust ning tunnetust. Ta on naiselik planeet, mis esindab naudinguid. Koos meheliku märgiga võib see üles kütta nii mõnedki kired, vaata järele!

JÄÄR

Oh, romantika, romantika. Veenus on Lõvis, 5. majas, mis tekitaks nagu täiesti uue ajastu. Sa oled alati päid pööranud, aga hetkel saad sammu kaugemale astuda. Alusta vestlust ükskõik kellega, kes sulle huvi pakub. Suhtes? See viljakas periood võib esile tuua beebimõtted või äkki kihlumise? Kuni 9. juulini võid igatahes oodata suurt õnne, mis puudutab tundeid ning partnerlust.

SÕNN

Kes ütles, et toredad lõpetavad viimasena? Sinu valitseja, Veenus, liigub sinu tundlikus 4. majas. Passimise aeg on otsas – viska see textimise mõte peast! Su ellu on vaja hellust, ükski telefoniekraan ei rahulda seda vajadust. Kui oled suhtes, tee ruumi kaisutamissessioonile. Suvi on! Hea aeg minna piknikule või lamada rannas tähtede all.

KAKSIKUD

Armsad armunud! Võluv Veenus vallutab sinu 3. maja, mis algab flirtiva sõnumiga, võib kähku areneda suve-fling'iks või millekski suuremaks! Vallalised Kaksikud võivad nüüd asju kombineerida. Kui keskendud liigselt deitimisäppidele, suhtle rohkem päriselus. Või vastupidi, kui päriselus ei näkka, uuenda oma profiile. Võid endale tõelise printsi leida, enne kui Veenus juuli algul käike vahetab.

VÄHK

Sinu kuldne puudutus võib varsti külluse su pangakontole tuua. Veetlev Veenus kombineeritud sinu 2. majaga toob rahaasjades õnne. Raske töö võib lõpuks end ära tasuda. Võibolla saad lihtsalt motivatsiooni, et mõelda läbi oma strateegiad. Hea aeg uuendada kõike, mis puudutab tööd. Armastuse poole pealt võta asju kergelt. Ümbritse end ilusate inimestega – ka sisemiselt! Mõjub hästi ning äkki avastad end järsku kuumadest tunnetest?

LÕVI

Tere jälle! Veenus külastab sinu märki, mis kestab 9. juulini. Selle võluva tsükli ajal võivad kõik su Instagrami piltide laigid lakke tõusta, su loomingulised tööd võivad auhindu võita ning kõik on lummatud sinu isiksusest! See faas võib tuua õnnistuse, mis puudutab armuelu, aga võid vajada ka pikemat rihma, et rahuldada end saabuvast tähelepanust. Suhtes? Astu paarimullist mõneks hetkeks välja ning täida oma kirgi.

NEITSI

Elu on kõike muud kui unenägu. Veenus langeb sinu 12. majja, mis tekitab natukene segadust. Kas see aeg toob romantikat või hoopis õudusunenägusid? 12. müstiline maja võib ette panna roosad prillid. Enne, kui intuitiivsus tööle hakkab, võid leida end olukorrast, kus romantika annab Alfred Hitchcock’i filmide vibe’i. Ole siis valvas – kui sa ei tunne end turvaliselt, astu eemale. Kuid hea sisetunde järgi naudi pisikest põgenemist igapäevaelust! Eksiga semmimisel vaata, et minevikust vimmasid alles poleks.

KAALUD

Aeg omaette? Unusta ära! Veenus langeb sinu 11. majja, mis tähistab sõpru, gruppe. See tähendab, et kõik, mis puudutab tiimitööd, õitseb. Juhi loomeprojekte või mängi kosjasobitajat. Sulle võib korraga nii nalja kui rõõmu pakkuda, nähes, kas sinu pandud paarid omavahel tegelikult ka sobivad. Romantiliselt on Kaalude seis kergemat sorti. Ole parim sõber oma kaasale ning kõik sujub. Vallaline? Kuna 11. maja juhib tehnoloogia, võid ühe õnneliku svaibi Tinderis teha?

SKORPION

Tere, mõjutar! Veenus langeb 10. majja, mis viib su ambitsiooni lakke! Sotsialiseeru ning kontakteeru tähtsate tegelastega – see võib su karjääris uue suuna tuua. Järgmiste nädalate jooksul ära häbene enda promomist. Bossid ja kolleegid panevad su ideid kindlasti tähele. Äkki saad ka rohelise tule? Uuenda oma garderoobi, näidates, et sa ei lepi vähemaga, kui sa väärt oled. See annab ka kaaslastele mingisuguse maigu suhu.

AMBUR

Kuidas türgi, suahiili või portugali keeles öelda “ma armastan sind”? Amburitel langeb Veenus 9. majja, mis esindab ka sinu enda märki – pikad reisid, välismaalased, filosoofia jm. Põnev vestlus kellegagi täiesti teisest kultuurist võib õitseda tulikuumaks suviseks armastuseks. Lihtsalt tee kindlaks, et oled kõik vanad suhted maha matnud, et saaksid selle vastu võtta. Uue kaasaga on soovituslik ette võtta midagi, mis puudutab haridust ning kõrgemat filosoofiat. Tehke kõike ühise eesmärgina.

KALJUKITS

Veenus Lõvis ning sinu 8. majas toob ette intiimsust ning seksuaalset paranemist. Unusta formaalsused ning lase endal haavatavam olla. Üllatud, kuidas inimesed reageerivad hetkest, kui lased oma müürid alla. Oled niimoodi palju ligipääsetavam. Vallaline? Hoia standardid kõrgel. Ei miski muu kui vaimu, keha ja hinge ühendus! Suhtes Kaljukitsed võivad end leida partnerit enam kontrollimas. Ära lase oma koletistel su emotsioone kontrollida!

VEEVALAJA

Topelt! Kuna amor Veenus liigub sinu 7. majja, võib sul olla tung kõiges ühineda. Aga kasuta seda energiat ära ning sõlmi äridiil või kutsu hoopis crush romantilisele õhtusöögile? Suhtes olijatel on ideaalne aeg rääkida tulevikuplaanidest, suhte-eesmärkidest ja kõigest inspireerivast, mida koos saaksite teha. Tulised debatid võivad teie sidet tugevdada – ära siis karda konkreetsel teemal oma arvamust avaldada.

KALAD

Roni, jookse, matka või vänta – ükskõik mis, aga mine seiklema! Veenus liigub sinu 6. majja, mis paneb sind nüüd tervisele eriti keskenduma. Jäta ainult meelde, et Veenus on naudingute planeet – jõusaal pole päris see, mida hetkel vaja. Proovi hoopis tantsutrenni või joogat. Mine rappa või ühine mootorratturitega? Läbi põnevate tegevuste on ka suur võimalus, et leiad kellegi uue. Oled kellegagi juba tõsisemas suhtes? Muuda partner omamoodi trennikaaslaseks, kasutades ära kõiki hormoone, mida üksteises tekitate!

Buduaarile
Madame M