Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 25. juuni

 

JÄÄR

Kuu on Amburis ning sinu üheksandas majas. Sellest oled kogu tänase inspireeriva energia saanud. Tunned end palju vabamalt kui muidu. Veenuse ja Jupiteri ühendus annab veel optimismi lisaks. Sul on nii palju energiat, et pole kindel, mida sellega peale hakata. Järgi oma head tuju ning järgneb ka õnn.

SÕNN

Tunned täna kodus mõningaid pingeid. See on sellest, et Amburi Kuu on sinu kaheksandas majas (jagatud arved, pärandused jm). Sul võib tekkida tõsine vestlus oma partneriga – raha võib jutus esile tulla. See pole raske päev, lihtsalt intensiivne. Võid oma partnerit usaldada – nii laabuvad asjad kähku.

KAKSIKUD

Sul on Kuu Amburis seitsmendas majas, mis tähendab, et grupid ja partnerid on täna esikohal. Tunned inimestega seoses palju energiat - sarnane kustumatu leegiga. Veenus ja Jupiter võivad päeva lisada ärrituvust, aga ära lase end sellest segada. Käitu viisakalt.

VÄHK

Sul on täna palju teha, eriti keskenduda detailidele ning oma tervisele. Kuna Ambur on liikuv ja Kuu on kuuendas majas, tunned suurt motivatsiooni, et teha kõik vajalik ära. Kui tunned ära intuitsiooni ja inspiratsiooniallikad tänasel päeval, ootab sind ees vapustav päev!

LÕVI

Täna on küll mänguline päev! See on tingitud Amburi Kuust sinu meelelahutuslikus majas. Sa soovid seda energiat järgida ning teha, mida intuitsioon käsib. Lõbutse! See on positiivne energia, mis paneb sind hästi tundma. Positiivsed mõtted toovad positiivset karmat. Leia see inimene, kes sind alati naerma paneb.

NEITSI

Kuu sinu neljandas majas paneb sind perekonnast mõtlema. Sul võib vanematega olla mure, mis vajaks kohest lahendamist. Või hoopis tüli partneriga, mis vajab lepitamist. Tänane päev loob ka pingelist õhkkonda, aga hoia head tuju. Kõik, mis teed, tuleb ringiga tagasi.

KAALUD

Mis puudutab suhtlemist, siis sa oled nagu maag! Sinu mõistus (Kuu) on hetkel kommunikatsiooniaspektides. Järgi oma intuitsiooni ja suudad absoluutselt kõik ära rääkida, kui vajadust on. Kuna Ambur on tulemärk, siis annab see tohutult palju energiat, et seda teha. Ütle oma partnerile (või võimalikule), kui tähtis ta sulle on.

SKORPION

Oled täna väga enesekindel ning võid seda oma kasuks kasutada! Enesekindlus on enesehinnangu ja rahalistes aspektides. Kuu teises majas inspireerib sind tegema suuri muudatusi finantsasjades, mis tasuvad pikas perspektiivis ära. Kui tunned end millegi osas optimistlikult, järgi seda tunnet.

AMBUR

Uus algus! Amburi Kuu sinu esimeses majas paneb sind tundma maailma tipus olevat, nii et suudad teha absoluutselt kõike! See on võimalik, kui kuulad oma sisetunnet. Keskendu asjadele, mis panevad sind hästi tundma. Kui kasutad päeva energiat ära, võid saavutada palju asju, leida lahendusi probleemidele või hoopis midagi arendada.

KALJUKITS

Oled ringi lõpus – Kuu Amburis 12. majas. Päev annab lisaenergiat, et oma elu järgmisele tasandile viia. Mõtle tõsisematele asjadele, mis vajaksid sinu abi. Kuid see on ka täiesti normaalne, kui vajad hoopis hingetõmmet. Võta päev iseendale ning isoleeri end teistest. Kogu aeg ei olegi võimalik tubli olla.

VEEVALAJA

Sotsiaalsed kokkusaamised on täna üsnagi soositud! Oled täna parim versioon endast, kui veedad aega oma kõige kallimate inimestega, sest Kuu on 11. majas (grupid, sõprus). Kuigi Veenuse-Jupiteri seos võib esile tuua teatud tujutsemised, järgi ikka positiivset joont ja elu annab sulle tagasi. Võid ka oma unistusi ning visioone täna paremini näha.

KALAD

On järgmine päev, kus pead keskenduma oma avalikule imidžile. Vale liigutus ning võid endast halva mulje jätta. Kuna päev soosib ka segadust, võib midagi sellist lihtsalt esineda. Õigete tegudega aga jätad hoopis suurepärase mulje. Äkki mõned komplimendid oma kallitele? Kümnes maja laseb ka palju fantaseerida, mis pole täna sugugi halb!

Buduaarile
Madame M