Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 26. juuni

JÄÄR

Kuu on Amburis ning liigub sinu visioonide majja. Võid täna olla vägagi inspireeritud. Tunned end üle pika aja vabamalt. Marsi liikumise pärast on kõik suhtlusringkonnad aeglustunud. On aeg mõelda, kellele saab loota ning kellele mitte. Jälgi, et su suhtes oleks ka seksuaalset energiat. Me kipume unustama, et seks on sama tähtis kui vaimne ühendus.

SÕNN

Asjad on intensiivsemad. Võid kogeda tõsist jutuajamist partneriga või näha tööprobleeme rohkem esile tulemas. See pole raske päev, pigem keeruline. Kõik vestlused võivad täna põhjustada muutusi, nii et mõtle, enne kui ütled. Partneri kohaolek raskel ajal aitab kindlasti pingeid maandada. Jälgi, et suhtes oleks eelkõige ka sõpruse olemasolu.

KAKSIKUD

Kuu Amburis seitsmendas majas põhjustab segadust, eriti partnerlussuhetes. Tunned, nagu miski näpistaks. Marsi liikuvus järgnevatel nädalatel võib sind ärritada, eriti mis puudutab kaugeid reise. Ürita sellest mitte mõjutatud olla või muidu jääd kaotajaks! Kui oled mõtlemas, kas mingisugusest suhtest ka asja saab, pead säilitama täieliku aususe.

VÄHK

Sul on palju teha, eriti detailidega, mis puudutavad su tervist. Õnneks on sul huvi ning hea õnne korral oledki juba elumuutuse lainel. Informatsioon, mis puudutab kodu ja jagatud asju, aeglustub järgmiste nädalate jooksul. Jälgi, et oleksite partneriga samal spirituaalsel lainel. Järgi oma sisetunnet ning kõik saab korda!

LÕVI

Kuu Amburis sinu meelelahutuslikus majas paneb sind asju lõbusalt võtma. Sa soovid seda energiat järgida ning teha, mida see käsib. Hea uudis on see, et leiad end üsna lihtsalt meeldiva atmosfääri keskelt - päev soosib meeldivaid kogemusi! Positiivne suhtumine toob külluse, negatiivne aga kurbuse.

NEITSI

Võid rohkem mõelda probleemide peale, mis puudutavad kodu ning suhteid. Võibolla probleem suhte, vanemate või lastega. Armastuses peaksid kindlasti kõik suletud emotsioonid välja laskma! Võid tunda end ärritunult, aga ürita käituda viisakalt või järgneb halb karma.

KAALUD

Sinu mõistus (Kuu) on hetkel ikka kommunikatsiooniaspektides. Kuna Ambur on tulemärk, siis annab see tohutult palju energiat, et asju käima panna. Ütle oma partnerile (või võimalikule), kui tähtis ta sulle on. Jälgi, kas mõistate partneriga üksteist. Kas suhe on ikka nii tugev? Kui vaimne pool on korras, tuleb keskenduda rahalistele aspektidele.

SKORPION

Tee kindlaks, et sinul ja su partneril on samad väärtused, sest muidu tekib suhtesse mittevajalik dilemma. Planeedid teevad hetkel ootamatuid pöördeid, mis tekitavad ka pingelist õhkkonda. Keskendu asjadele, mida partneris armastad. Suuna oma energia sinna ning asjad hakkavad paremuse poole liikuma!

AMBUR

Uus algus! Amburi Kuu sinu esimeses majas paneb sind tundma maailma tipus olevat, nii et suudad teha absoluutselt kõike! Keskendu oma suhetele – veeda partneriga nii aega, et kumbki ei tee midagi. Alati ei pea olema suurt plaani, et mida nüüd teha? Hea aeg ka üksiolemiseks ning akude laadimiseks, nii suudad pärast palju enam tagasi anda!

KALJUKITS

Oled ringi lõpus – Kuu Amburis 12. majas. Päev annab lisaenergiat, et oma elu järgmisele tasandile viia. Planeedid vihjavad, et elu ei maksa nii tõsiselt võtta. Suhetes samamoodi – võid arvata, et tõsised jututeemad on tähtsad, aga lihtsad ja naljatlevad on täna isegi tähtsamad. Koos peab ju naerda saama?

VEEVALAJA

Sotsiaalsed kokkusaamised on täna üsnagi soositud! Oled täna parim versioon endast, kui veedad aega oma kõige kallimate inimestega, sest Kuu on 11. majas (grupid, sõprus). Enne, kui sa suhtesse ruttad, tee kindlaks, kas sinul ja teisel on ühised väärtused. Tihtipeale inimestel ei ole ning mõeldakse, miks suhe ei õnnestu.

KALAD

Pead keskenduma iseendale. Vale liigutus ning võid endast halva mulje jätta. Kuna päev soosib ka segadust, võib midagi sellist lihtsalt esineda. Õigete tegudega aga jätad hoopis suurepärase mulje. Näita enda vastu austust, eriti mis puudutab suhteid. Täida ka enda soovid, sest muidu oled tühi ja masendunud.

Buduaarile
Madame M