Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 28. juuni

 

JÄÄR

Tänane neljapäev on suur märk sellest, et tööl läheb hästi. Jäta ainult meelde, et kui tasa sõuad, kaugele jõuad. Sellise energiaga võid lausa kuulsaks saada! Vaata, et teatuid suhteaspekte üle ei tähtsusta, leia rõõmu ka väikestest asjadest. Näiteks sellest, kuidas kaasa hommikuti alati põsele musi teeb.

SÕNN

Oled vägagi pilvedes täna. Unista aga suurelt ning hõlma tervet maailma oma plaanidesse! Kui oled mõelnud, et võiks kaugemale reisida, tee idee teoks. Lõpud, mida hetkel näed, esindavad ka uusi algusi. Nii palju on lõpetamata asju, aga ürita mingit selgust oma ellu tuua, sest see puhastab ka vaimu.

KAKSIKUD

Pead olema säästlik ja mitte kulutada raha asjadele, mida tegelikult väga ei vaja. Kipud ostma asju omamise eesmärgil ja sest see on ju nii odav. Mõtle hoolikalt järele enne kui midagi osta kavatsed. Rahadega on hetkel küll kitsas käes, aga õnneks veab armastuses. Oled enesekindel ning valmis kogema uusi asju.

VÄHK

Vähina on sul raske minevikku unustada. Ära süüdista teisi inimesi oma vigades ja ebaõnnestumistes. Vaata korralikult peeglisse ning näed, et tegelikult oled ise süüdi. Usud, et kõik laabub alati. See pole tõsi, mõni asi on, et jääda. Arvesta sellega. Mine jalutama või tee sporti. See viib mõtted eemale.

LÕVI

Sa oled edukas, tänasel päeval ja tõenäoliselt ka tervel nädalal. Tunned end hästi, tervis on korras ning ka tööl sujub kõik ideaalselt. Praegu on õige aeg oma ideede ja unistuste täideviimiseks. Aitab kodus istumisest, mine välja ja lõbutse!

NEITSI

Oled väga enesekindel, kohati lausa ülbe. Tänu oma vankumatule isiksusele oled loonud endale eduka karjääri. Siiski peaksid end veidi tagasi tõmbama ning seadma sõpruse esikohale. Ole sõbralik ja avatud. Tunded pole häbiasi. Põnev aeg armuelu loomiseks.

KAALUD

On raske töö ning vastutuse aeg. Pea meeles, et kui alati kõik ei liigu kiiresti ei tähenda see veel läbikukkumist. Mõned su projektid liiguvad väga aeglaselt, aga kui sa sama usinas vaimus jätkad jõuad veel suure eduni! Mõnel juhul osutuvad need projektid isegi edukamaks, millega alguses palju probleeme oli ning mis näitasid punast tuld. Tuleb endasse uskuda! 

SKORPION

Lõpeta kohe enesehaletsus! Viimasel ajal on sul suur kalduvus seda teha. Avastad, et inimesed su ümber on palju tundlikumaks muutunud ning nüüd on raskeid teemasid nendega tunduvalt lihtsam arutada. Ka sina suudad rääkida asjadest, mis sind on kaua piinanud või mis on sulle väga südamelähedased. Veeda õhtud väljas - see teeb ainult head!

AMBUR

Tegeled kõige muuga kui sellega, mida sa tegema pead. Oled uljas ning vägagi rõõmsameele ning paratamatult kipuvad tööasjad meelest minema. Valitsevad väga tugevad juhiomadused. Kasuta seda ära! Koos teatud kellegagi suudate nii mõndagi ära teha!

KALJUKITS

Maadled ühe probleemiga, aga ei ole siiamaani selle vastu midagi ettevõtnud! Mida sa ootad?  Võta ohjad enda kätte ning alusta kohe. Peagi saad kasulikku infot, mis sobib kui viimane tükk puslesse, et probleem lahendada. Tuleb uskuda ja kõik saabki korda.

VEEVALAJA

Tööasjad sujuvad väga hästi ning sul on tunne nagu ajaksid äri vanade sõpradega. Tutvud uute inimestega ning saavutad nendega väga hea kontakti, mis tuleb sulle tulevikus kindlasti kasuks. Ka armu- ja pereelus läheb hästi ja ka pinged on maas. Tunned end taas õnneliku ja rahulolevana. 

KALAD

Oled mõtetes ning uitad ringi tulevikus. Mõtled milline võiks maailm välja näha kümnete aastate pärast, kas liiklusummikud eksisteeriksid või kas inimesed saaksid lennata. Vaatamata mõtetes uitamisele on ka midagi põnevat täna ees ootamas -  keegi uus võib sinuga kokku põrkuda või saata ootamatu sõnumi. Kunagi ei või teada, mis sellest suhtest edasi areneb. 

Buduaarile
Madame M