Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 4. juuli

 

JÄÄR

Võta eesmärgiks midagi enda kohta õppida. Ka teiste kohta. Sul on kindlasti päevi, kus arvad, et tead kõike – aga see pole nii! Tänaste seisudega õnneks näed asju pisut teisiti ning oled valmis vastuseid süvitsi otsima. Pane kõrva taha kõik, mida sulle hetkel öeldakse.

SÕNN

Õnn peitub erilistes inimestes – vähemalt täna! Praegu pole äärmusteks aega. Otsi tasakaalu. Ära laiskle, samas ära ka end tööga tapa. Tunned end arvatavasti kõige teostatumana, kui veedad magusat kvaliteetaega oma kallimaga. Vallaline? Tinder lahti!

KAKSIKUD

Kuula oma südant. Mida ta tahab? Tänane päev on üsna lähedalt seotud karmaga, nii et, kõik mis teed, võib ringiga tulla tagasi. See puudutab just eriti sinu suhteid. Kas oled deitimise lainel? Vaata, et kellelegi haiget ei tee! Paljudega korraga suhtlemine on küll põnev, aga võib olla teatud keegi, kes on sinust rohkem sissevõetud kui arvata oskad.

VÄHK

Peaksid end üsnagi hästi tundma Kuuga teises veemärgis. Tunned järsku, et kõik on võimalik ning mõtled suurelt. On aeg, kus välismaa tundub ahvatlevam kui muidu. Muide, suvi on! Aitab unistamisest, leia ideaalkaaslane ning valige üks mõnus reisisihtkoht. Leides, on aeg hakata planeerima!

LÕVI

Koged nostalgiat – nii positiivset kui negatiivset! Tegelikult filtreeri negatiivne positiivsest, sest hetkel on tundlik aeg ning ei ole vaja lisastressi, eriti seoses minevikuga. Võid soovida jagada samu mälestusi või hoopis saladusi oma kallimaga (või kalli inimesega). Igal juhul on see täna hea viis, kuidas suhteid tugevdada.

NEITSI

Mõtled armastusest ning unistad. Poe oma mugavustsoonist ning tee ise esimene samm! Vahet pole, kas see on online’is või päriselus. Hetkel on palju potentsiaali pikaajaliste suhete loomiseks. Kui oled juba suhtes, siis võta oma päevast tund aega, et oma partnerit tunnustada (tema tähtsus su elus) või hoopis, et midagi romantilist koos teha. Kindlasti tasub ära!

KAALUD

Oled kõikidest märkidest vist kõige selgema peaga hetkel. Puudub liigne emotsionaalsus, aga peaksid ikkagi oma tujusid tunnustama. Mida nad sulle ütlevad? Sinu puhul on hetkel töö ja igapäevategemised tähtsad. Kas kõik on korras, mis neid puudutab? Parim aeg probleemide lahendamiseks, mis puudutab kuuendat maja.

SKORPION

Praegune energia aeglustab sind – aga see pole tingimata halb. Tunned end palju laisemalt kui muidu, nii et kui on vaja puhata elust enesest, siis täna on selleks õige aeg. Arvatavasti mõtled armastusest, aga ära kiindu teatud unelmatesse! Beebisammud on eduka suhte võtmeks.

AMBUR

Nii mõistus kui süda on hetkel pere juures. Võid kogeda probleemi, mis puudutab pereliiget. Äkki oled välismaal ning tunned koduigatsust? Igatahes, tänane päev on kuidagi seotud kodu ja perega.  Kui sa juba pole vaba päeva töölt võtnud, siis kindlasti võis see su mõtteist läbi joosta.

KALJUKITS

Oled pisut pinges, sest asjad on muutumises. Koduste asjadega ei lähe nii hästi, kui sooviks. Rahaga hakkab seis vaikset pidi ülesmäge minema, aga tundlik teema on see ikkagi. Partnerite osas on soovitatav väga tähelepanulikult kuulata, mida teisel öelda on. Need asjad võivad hiljem su elu pea peale pöörata!

VEEVALAJA

Kuu liigub mööda sinu teist maja, mis puudutab raha. Kui leiad end täna kasiinost, ära imesta – sul ongi hetkel suurem vajadus võita! Kõik, mis puudutab raha, on hetkel tundlik teema. Võibolla soovid ootamatuid kulutusi teha, aga kas see on parim mõte? Igatahes, mida su süda soovib? Loogika jäta kindlasti praegu välja!

KALAD

Oled lõõgastunud Kuu sinu märgis. Sa ei saa ise võibolla arugi, aga sul on hetkel nii palju eri võimalusi „uuesti“ alustamiseks. Sa ei pea ülemõtlema, kas mingi asi on väärt alustamist/tegemist, sest teatud päevadel annab elu ise suuna. Täna on üks nendest päevadest. Lase end intuitsioonil juhtida ning sa ei kahetse!

 

Buduaarile
Madame M