Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 4. juuni

Millist energiat annab sulle juunikuu esimene esmaspäev?

JÄÄR

Sa soovid oma hiljutisi mõtteid ning ideid kaaslastega jagada, lootes, et teised on sinuga ausad ja konstruktiivsed. Sinu sõbrad meeleldi ka kuulavad sind ja ütlevad sulle otse, kas see, mis räägid, on jama või mitte. Kuigi see tagasiside, mille peale loodad, ei pruugi olla samal tasandil nagu sinu mõttemaailm. Sa ei saa olla nii kärsitu. Võta aeg maha ja seleta asjad lahti neile, kellel läheb mõistmiseks pisut kauem aega. Ole ka ise hea kuulaja, sest Päikese ja Merkuuri ühendus sinu kommunikatsioonisektoris võib aidata sul ellu äratada nii mõndagi põnevat! 

Vallalistel on sellel nädalal hea võimalus äratada endas huvi, sest tähed soosivad uusi alguseid. Ära karda oma crush'ile öelda, et ta sulle meeldib. Suhtes olevatel Jääradel veab, sest see nädal koosneb emotsionaalsest, hingelisest ning intiimsest sidemest. Oled see nädal armastusega õnnistatud!

SÕNN

Mitmed Sõnnid üritavad täna tuhandet asja korraga teha, aga ei tohi oma tervist nurka visata. Ära unusta lõõgastuda, sest muidu kaob su jõud. Võid arvata, et kõik, mida sa teed, saab tunnustatud, aga see pole nii. Ära raiska oma energiat ei millelegi muule, mis poleks konkreetne. Ära rapsi, aga pane tähele muutuseid enda ümber, isegi kui need on väikesed – nendest võib areneda midagi suuremat. Hetkel on hea aeg mõtiskleda, kuidas oma elu paremaks muuta. Päev soosib leidlikku mõtlemist, eriti mis puudutab raha, äri, suhteid ning õpinguid. Jupiter liigub hetkel sinu suhetesektoris, mis aitab kaaslasega samale lainele jõuda. Kui suhtes on pingeid, on hetkel hea aeg neid lahendada.

KAKSIKUD

Nagu Jääralgi, ühendavad Päike ja Merkuur jõud ning annavad sulle vajaduse oma mõtteid leidlikult väljendada. Sinu sõnad ning kohalolek ei jäta mitte kedagi külmaks. Sinust võidakse rääkida, sest paistad oma sõnadega silma. Mõned võivad ka sinu arvamust tahta seoses mingi isikliku teemaga. Täna näed ka pisidetaile asjades, mille oled varem märkamata jätnud. Võid jõuda selgusele asjades, millele pole varem väga mõelnud. Hea aeg keskenduda oma vaimsete põhimõtete uuendamisele. Sõbrad ning armastajad on samuti sinust hetkel lummatud, nii et ära imesta, kui saad kelleltki ootamatult vürtsika sõnumi. 

VÄHK

Oled täna väga lennukas ja pähe võivad tekkida mitmed huvitavad ideed. Võib eksisteerida tugev tung rääkida minevikust. Teatud vestlused võivad välja tuua uut informatsiooni, mis omakorda aitavad sul tulla kindlamatele järeldustele. See hõlmab teatud teemade taaselustamist ning mineviku nägemist teises valguses.

Vallalistele on hea nädal, sest kellegagi võib tekkida tugevam side. Planeedid soosivad praegu inspiratsiooni ning tingimata armastust. Oled suhtes? Võid oodata meeliülendavaid tundeid sinu ja su partneri vahel. Mõnus!

LÕVI

Oled väga aktiivne leidmaks uusi kontakte, osalemiseks projektides ning jagamaks mõtteid ja aega teistega. Võid järsult aru saada oma sõprussuhetest, gruppidest ning pikaajalistest eesmärkidest. Sinu isiklikud soovid tulevad täna hästi esile, sest päev soosib meeldivate ning lõpetamata asjade lõpuleviimist. Soovisid märtsis pikale reisile minna, aga polnud võimalust? Nüüd oleks hea aeg plaanid täide viia.

Ka suhete alal on hea mõtiskleda, kas olemasolev fling on üldse pingutamist väärt või ühendab teid ainult seks. Vajad praegu tugevat mõistmist vastassoo poolt, nii et on võimalik, et armastuses hakkavad puhuma täiesti teised tuuled.

NEITSI

Praegu võib olla aeg, kus sinu pingutusi, oskusi, intelligentsust ning häält pannakse tähele. Muidugi suurema tähelepanuga on ka suurem vastutus, sest su sõnadel on suurem võim kui tavaliselt. Kõik, mis puudutab tööd, tuleb väga tugevalt esile ning võid saada erilist tähelepanu kolleegidelt või ülemustelt.

Kui oled vallaline, siis kindlasti ära jää koju istuma, vaid ürita sotsialiseeruda nii palju kui võimalik, sest keegi uus lausa ootab sinuga kohtumist. Suhtes Neitsidele on kogu see nädal üllatavalt meeldiv. Oled partneriga sünkroonis ning mõistate üksteise lootusi ja soove suurepäraselt. 

KAALUD

Sa võid täna tulla vapustavate ideede peale, arvatavasti on need seotud õppimise või mingite teadmiste jagamisega. Kaalude geniaalseid ideid toetab Päikese ja Merkuuri asetus üheksandas majas. Võimalik, et oma ideede lõpliku kuju saamisel mängib rolli kas mõni pereliige või elukaaslane. Esmaspäev on hea päev ajurünnakuteks ning isegi uudiste lugemiseks, sest näed asju uue nurga alt. See võib viia põneva ja uudse tulemuseni. Täheseis soodustab reisimist, õppimist, huvitegevust, oma loomingu avaldamist ja kommunikatsiooni. Võimalik, et just täna oled valmis mõnda uut ideed või projekti ka teistele tutvustama. Lennuta ideid kõrgelt ja unista suurelt, kõik ei juhtu täna, aga sa liigud õiges suunas! Armuasjades otsid sa endiselt vaimset ja füüsilist kontakti ühes isikus, see ei pruugi juhtuda täna, aga sel nädalal on lootust just sellist vastaspoole esindajat kohata.

SKORPION

Päike ja Merkuur rivistavad end üles sinu intiimvaldkonnas ning suunavad otsima vastuseid ja sügavamat tõde oma lähisuhte kohta. Sind ei huvita praegu õhulossid ja mannavaht, sest sa otsid palju tähenduslikumaid asju ja soovid kogeda sügavaid kogemusi. Sa leiad end mõtlemast väga isiklikel ja salajastel teemadel või oled lõpuks valmis kellegagi jagama mingit väga isiklikku asja. See on hea aeg nn õhu puhastamiseks, aga sa muretsed, kuidas seda nii teha, et sõnum oleks selge. Kui räägid otse südamest, siis lõpptulemus on sulle meelepärane. Võimalik, et teed mingi olulise järelduse oma suhete või iseenda kohta, kuna näed asju selgemalt kui varem. Ideed, mille peale tuled, võivad olla väga unikaalsed ja põnevad. 

AMBUR

Täna oleks hea kaaluda sammu tagasiastumist oma emotsionaalsetes teemades ning anda olukorrale objektiivne ja aus hinnang. Esmaspäev võib olla just see päev, mil piltlikult öeldes leiad üles puuduva pusletüki ehk sinuni jõuab mingi oluline infokild, mis muudab pilti. See võib sündida mingi olulise vestluse tulemusel, aga info võib sinuni tulla ka tänu sinu enda mõttetööle. 

Kui oled vastuste otsingutel, siis lase teistel rääkida ja kuula hoolikalt. Päikese ja Merkuuri asend soodustab sinu tähemärgi väga intensiivset mõttetööd. Sa mõtled intensiivselt ja palju ning töötled ning organiseerid oma peas mõtteid ja ideesid. Inimestega suhtlemine võib sind mingisuguse idee osas oluliselt edasi aidata. Oma intensiivse mõtlemise käigus võid hakata mingit inimest ja tema kavatsusi selgemini nägema. Suhteteemade lahkamiseks on hea aeg ning emotsioonide eraldamine teemast võib olla suureks abiks. 

KALJUKITS

Päikese ja Merkuuri seis hoiavad sinu jaoks fookuses suhtlemist. Tegelema peaksid töö ja tervise tasakaalus hoidmisega. Üks mure, mis sind igapäevaelus on häirinud, võib just täna lahenduse saada. Võid sattuda tähelepanu keskpunkti oma tööalaste saavutustega või siis saab mõni töö või tervisega seotud probleem lõpuks lahenduse. Detailidega tegelemine tuleb praegu kasuks. Kosmos annab sulle täna võimaluse oma suhet sügavamaks muuta. Kui selle kasutamata jätad, siis arvatavasti kahetsed. Ka vallalisi võib armunool tabada, aga suhte perspektiivikus sõltub eelkõige sinust endast. Kui tunned, et on õige asi, siis ole aus ja avatud ning kuula südame häält.

VEEVALAJA

Päikese ja Merkuuri ühisjõud tõstavad sinu jaoks oluliseks naudingud, romantika, loomingulised projektid ja hobid. Võimalik, et täna-homme jõuad mingis olulises asjas selgusele või saad kellegi teise käest olulise vastuse, mis lööb sinu jaoks õhu puhtaks ja värskeks. Võid olla täna eriti jutukas ja võimalik, ehk isegi dramaatiline. Leiad oma kaaslases, lastes või mõnes sõbrannas hea vestluskaaslase, kellega ideid jagada ja vahetada. Võid saada tööasjades rohkem tunnustust ja teised panevad seda samuti tähele. Loomingulistes projektides võib toimuda positiivne murdepunkt, sama kehtib armusuhete kohta. Vallalistel võib tekkida suhe, mis alguses tundub perspektiivikas, aga midagi enamat kui tööalast koostööd siit siiski pigem oodata ei tasu.

KALAD

Päikese ja Merkuuri liit sinu neljandas majas võib tuua sinuni suuri ideid ja tähendusrikkaid vestlusi. Need võivad olla eelkõige seotud mingi pikaajalise projektiga - perekond, kodu või hoopis sinu isiklik turvalisus. Eraelus on samuti oodata selgust ning see on ideaalne ajastus millegagi otsast peale alata. Vallalised Kalad tõmbavad vastassugu ligi, aga sina otsid pisut sügavamat ja täiuslikumat suhet kui need, mis praegu silmapiirile tekivad. Oskad praegu head meelelahutust nautida ning sügavad vestlused lähedaste inimestega võivad olla väga tähendusrikkad ja elumuutvad. Sinu tänased ja homsed ideed võivad saada väga edukaks, seetõttu pane tähele, millised need on, et need õigel ajal meeles oleks.

 

Buduaarile

Madame M