Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 5. juuli

JÄÄR

Tee midagi enda jaoks, sest sa saad - ning üldse, millal sa end viimati poputasid? Millal sa viimati aja maha võtsid ja lihtsalt laisklesid? Kuu on sinu märgis, mis tähendab, et sul on palju füüsilist kui vaimset energiat. Kui sa täna enda eest hoolt ei kanna, võid joosta lühisesse. Liiga palju tööd ei mõju kellelegi hästi. Jälgi ka, et sa kellelegi liiga halvasti ei ütle, sest teised ei pruugi nii kiired olla.

SÕNN

Sisimas tunned, et vajad rahu ja vaikust. Viimased päevad on tegusid täis olnud ning ega tänane väga erine. Kuu Jääras teeb inimesi jõuliseks ja impulsiivseks – füüsiline töö ja muu sarnane on täna soositud. Nii kulutad üleliigse energia ära, aga teiste seisudega on ka igasugune müstilisus soositud. Mis on su vaimsed hobid? Hea aeg nendele tähelepanu pöörata.

KAKSIKUD

Võid väga kergelt tekitada "tulekahju“, kui sa ettevaatlik pole. Ole vaoshoitud oma käitumisega ning mõtle korralikult, mida sa inimestele ütled. Kui oled kirjutaja, võid teadmata liiga agressiivne tunduda. Olles ise kiire õhumärk, võid sarnaselt Jäärale närvi minna, kui asjad piisavalt kiirelt ei suju. Ole mõistev inimeste eripäradega.

VÄHK

Täna võib võim üle pea käia. Suur tõenäosus, et teed karjääris (töökohas) läbimurde, aga loodetavasti ilma liigse uhkuse. Päev soosib teistele "ärapanemist“, eriti intellektuaalsel moel. Võid tahta tunduda parem, targem ja kõike muud. Kui suudad leida tasakaalu, mis on ka soositud täna – liigud täiesti õigele teele! Suhetes ei suuda sa tunnistada, kui midagi on valesti. Väliselt tunduvad asjad igati ilusad, aga kas see loeb?

LÕVI

Oled oma mõtetesse uitama jäänud, kas on võimalik, et mõtled kellestki erilisest? Kuu on üheksandas majas, mis puudutab ka välismaad. Kui oled tööga seotud nii või on kallim hoopis kaugel maal – peaks sind täna ees ootama head uudised! Kasuta oma suurepärast kirjutamisoskust, et midagi ilusat luua.

NEITSI

Seisude järgi võivad su suhted väga tuliseks minna. Drastiliselt võib järsku kõik muutuda – kas uus algus, petmine või hoopis midagi muud. Muutus kehtib ka töö osas – kas uus amet või hoopis koondamine? Võimalik, et läbisaamine teistega muutub. Sõltub täiesti sinust, kuidas ja milliseks asjad kujunevad. Praegused seisud on üsna vastuolus, mis teeb tasakaalu leidmise keerulisemaks.  

KAALUD

Oled kõikidest märkidest täna kõige meelam! Kuu Jääras ning sinu partnerlusaspektides tekitas sinus iha võtta ette uue suuna. Vallalistele on see väga hea seis, sest annab julgust ja pealehakkamist, et ennast teise südamesse jäädvustada. Suhtes olijatele tähendab see rahu ja harmooniat. Võta härjalt sarvist ja tegutse!

SKORPION

On oodata flirti täiest võõra inimesega, mis võib hiljem muutuda elumuutvaks etapiks. Haara sellest, sest vähesed saavad tunda seda, mida sina nüüd ja praegu. Ka töö juures läheb sul hästi. Praegused asetused on kusjuures parimad, et karjääriredelil kõrgemale tõusta. Kui energiat üle jääb, korrasta oma kodu. Kindlasti mõjub tervendavalt!

AMBUR

Sind ootab ees küll põnev päev! Su ülesanne on tunnustada head ning unustada halb. Kõige tipuks siiski on Kuu sinu naudingute aspektides. Mida see sulle ütleb? Flirti ja kirge on igal juhul oodata. Kasuta võimalust ära ja veeda vürtsikas päev oma kõige erilisemaga. Kuna Kuu on teises tulemärgis, võimendab see kõiki su sõnu ja tegusid.

KALJUKITS

Vastupidiselt üldisele mõjule, võid tänase energiaga end pisut kohmetuna tunda. Sellest saab kõige enam mõjutatud su kodused asjad. Energiale vastavalt oleks hea teha intensiivset mõttetööd. Näiteks otsida uut kodu, kui seda on vaja? Lihtsamas võtmes teha ümberkorraldusi, mis looksid värskema meeleolu. Kui keegi ütleb midagi, siis ära võta südamesse ning ära kaitsesse ka mine.

VEEVALAJA

Suhtlemine teistega võib päeva lõpuks tuua prääniku, eriti kui oma kaarte õigesti mängid! Kõige parem on oma sõpru ja kaasat kõrgustesse upitada, öeldes, et usud neisse. Paljud on kindlasti sellest energiast motiveeritud ning otsitakse kindlasti ka tunnustust. Oled selleks parim inimene. Negatiivse poole pealt võid närvi minna, et teised ei mõtle sama kiiresti kui sina, aga mitte kõik ei sünni geeniuseks.

KALAD

Võid sarnaselt Kaljukitsele tunda end pisut muserdatuna, eriti kuna Kuu on sinu teises majas (finants ja enesehinnang). Kuna oled üleliigselt tundlik heal päeval, võid lasta enda tujul eriti tugevalt langeda. Mõtle, et see on väga ajutine tunne. Sa oled ju sama imeline kui ennegi! Tee mingisugune päevaplaan ja järgi seda. Nii tead täpselt, mis tehtud ning tegemata ning õhtupoole lase enda vaim vabaks! Oled oma põhimõtetega kindlasti suurepärane tasakaalustaja!

Buduaarile
Madame M