Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 6. juuli

 

JÄÄR

Oled väga lähedal uutele imelistele algustele. Pane tähele oma intuitsiooni – mida see sulle ütleb? Kindlasti järgi oma sisetunnet, et mis asju lõpetada ning mis väärib riski võtmist. Sinu maailmavaates võib midagi drastilist muutuda, kui lased ellu inimesi, kellega üldjuhul ei suhtleks.

SÕNN

Kuu on sinu 12. majas, mis sümboliseerib lõppe ja saladusi. Mingi etapp su elus on lõppemas, mis omakorda tähendab, et miski veel parem on algamas. Kui sa pole kindel, mis see olla võiks – võta aeg maha ning mõtle oma viimasele kuuele kuule. Mis etapp oli halvas seisus, aga nüüd enam mitte?

KAKSIKUD

Sa oled vägagi kursis sellest, kuidas end kaitsta. Sa tead, et vahest on see vajalik. Oled hetkel asjades kahtlev. Kui tunned enda poolt liigset jõulisust, räägi sõbrannale, mis sind häirib. Inimesed, kes sulle läheneda üritavad, ei ole ometi halvad. Nad soovivad sinu tundmaõppimist!

VÄHK

Karjääris läheb hästi. Kõik soosib praegu edukat koostööd firmade vahel. Suhetes jääb vajaka enesekindlusest ning enesekehtestamisest. Kipud olema märk, kes paneb teiste vajadused esiplaanile, unustades enda omad. Võta tänane päev endale, et teha ennast õnnelikuks.

LÕVI

Sa oled üks nendest märkidest, kellele meeldib tohutult piire ületada, kui situatsioon seda lubab. Kuna Kuu on teises tulemärgis, oled eriti mõjutatud selle tõttu. Sul on kas kõik või mitte midagi. Ole ettevaatlik, et oma võimendatud impulsiivsusega kedagi ära ei ehmata!

NEITSI

Isiklikud mured löövad sul üle pea. Sa ei tee enam vahet, mis siin elus on tähtis ja mis mitte. On õige aeg oma mured selgeks rääkida või vähemalt enda jaoks tähtsuse ritta seada. Oled alati oma kodu sisekujundusega rahul olnud. Nüüd aga häirib sind iga väikenegi detail. Võta rahulikult, tegelikult pole asi nii hull midagi.

KAALUD

Tänane päev ei ole soodne mõttetööks. Aga arvatavasti oled inspireeritud ilust ja kunstist. Kõik, mis hõlmab loomingulisust on hea. Sotsiaalmeedia, makeup, poputused on päeva peamised märksõnad. Keskendu oma hobidele ning sulle järgneb just selline harmoonia, mida oled viimasel ajal ihaldanud.

SKORPION

Sind üritatakse panna mängima kedagi, kes sa ei ole ning sa pole selleks absoluutselt valmis. Oled üsna kangekaelne selles osas. Sa ei ole huvitatud teiste pilli järgi tantsimisest, aga samas sind tõmbavad suhete keerdkäigud ning intriigid. Ole valvel, et sinu vastu midagi inetut ei sepitsetaks! Võid lisastressist üle süüa. Pea piiri!

AMBUR

Mida tõeliselt tahad, on aja mahavõtmine – ning sa võidki seda teha! Leiad end ringi uitamas ilma suurema tähenduseta. Tegelikkuses on mõtetes hoopis lõbustused. Igasugused kohustused tunduvad nagu maailmalõpuna. Sa ei taha neid teha. Õnneks kui järgid oma tõelisi soove, võid leida ka uue huvitava sõbra.

KALJUKITS

Võid saada ootamatu uudise, mis on seotud perega. Ära ehmu! Arvatavasti on see positiivne, aga ole igaks juhuks valmis. Kipud asju tohutult ülemõtlema, sest tuju pole just kõige parem. Võid selle tõttu oma sõnadega liigselt terav olla ning oma kaasa eemale peletada.

VEEVALAJA

On midagi, mida sa väga teha tahaksid – kuid ajastus on kehvavõitu. Aga ära lase sellel oma fantaasiatel lõppeda. Sul on ka palju mõtteid ja teemasid, mida sooviksid endast välja saada, aga inimesed on nii omas mullis, et see tundub võimatu. Ürita täna olla see kuulavam pool ning vaata, kuidas homsega jääb.

KALAD

Tunned, et vajad rahaasjades uut algust. Õnneks Universumil on sulle häid uudiseid! Jäära Kuu sinu teises majas annab sulle kõik vajamineva inspiratsiooni, et leida uusi viise, kuidas oma rahakanalid käima saada. Kurb asi on see, et see aeg tuleb suhete arvelt. Kipud probleeme ignoreerima, arvates, et kaovad iseenesest. Päris nii ei ole. Leia moment, et rääkida asjad läbi.

Buduaarile
Madame M