Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 6. juuni

Kalades liikuv Kuu loob unistava ja pisut müstilise meeleolu. Valitsevad alateadvusest ning hinge sügavustest lähtuvad mõjud, mistõttu paljud on unistavamad ning eemalviibivamad. 

Vaata, mida tänane päev räägib!

JÄÄR

Las see olla! Planeedid suunavad sind andestama, end vabastama ning eemaldama ükskõik millise mürgise inimese enda elust. Sa ei pea oma tegusid õigustama, sa teed seda, mis endale parim on. Kui oled minevikust endale tugeva kaitserüü peale ehitanud, siis unusta see ära. Puhuvad uued tuuled ning pahandamise asemel istu maha, mediteeri ning mõtle, mida sa hetkel vajad. Õigete meetoditega tuleb õnn ning koputab su uksele!

Suhetes on hea aeg võtta koos midagi toredat ette. Romantiline õhtusöök kahele või kinoõhtu kõlavad suurepäraselt! Tee ükskõik mida, et tunneksid end koos partneriga lõdvestunult.

SÕNN

Naudi oma sõprade toetust. Kellegi heategu sinu siseringist võib panna sind täna nägema, et ei loe materiaalsed asjad, vaid inimesed sinu elus. Veendu, et annad samasugust hoolivust ka tagasi. Kui kellelgi läheb raskelt, võib sinu esmane reaktsioon olla karmikäeline ja kästa end kokku võtta, kuid tänase poolkuu viimane veerand kutsub olema õrnema ning kaastundlikuma lähenemisega. Kujuta end ette teise nahas, enne kui kedagi hindama hakkad.

Täna võib sul tekkida huvitav armukogemus. Kui lähed peole, või korraldad seda, tee kindlaks, et kutsud endale kõik huvitavad inimesed kohale. Võid kohata kedagi müstilist, kelle saladusi sooviksid kohe kindlasti teada.

KAKSIKUD

Sinu leidlikud ideed on täna teretulnud, sest poolkuu sinu 10. majas (karjäär) aitab tasakaalustada ambitsioone ja inspiratsiooni. Uuendusliku Kaksikuna ei saa sa parata mõtlemast teistest inimestest teisiti ning paista rahvamassist välja. Need tunnused võivad sind täna paigutada arvamusliidrite sekka.

Armastuses on hea võtta pehmem lähenemine kellegi erilise vastu. Kui oled tahtnud, et nad oleksid rohkemat kui tegelikult on, võib see teist hirmutada ning ära hoida olema siiras nende tegelike tunnete osas. Lase neil olla nemad ise. Sedaviisi teed kindlaks, et asjad hakkavad vaikselt susisema. Nii on mõlemal üksteise seltsis ka mugav olla.

VÄHK

Küsi, usu, võta vastu! Tänane poolkuu Kalades ja sinu visionäärne 9. maja võivad esile tuua tervisliku koguse optimismi. Kujutle, mida sa soovid ja võid alustada oma unistuste ilmutamist läbi loomingulise visualiseerimise. Kuigi praegu on tasakaalu soosiv poolkuu, nii et säilita oma reaalsustaju. Kirjuta kõik ideed üles ning uuri, millised neist teostatavad on.

Vähkidel on täna suur võimalus kogeda värvikaid tundeid kellegi võõra vastu. Võid tunda, nagu toimuks armastus esimesest silmapilgust, aga ära lase oma tunnetel end valitseda.

LÕVI

Energia voolab sinna, kuhu oma tähelepanu juhid – kui soovid meelitada midagi (või kedagi?) uut oma ellu, vaata täiesti teise suunda! Kuna Kuu ulatub sinu 8. majja, saad oma soovide ilmutamiseks kasutada külgetõmbejõudu. Nende võrgutavate seisudega võib sündida võimas liit – kas magamistoas või äkki hoopis juhatuses?

Tänane päev aitab sul ennast üle pika aja vabama ja rahulikumana tunda. Kui lähed välja deidile, siis tuleb sellest kindlasti väga romantiline ja meeldejääv kogemus. Võid üllatuda, kui lihtsalt allud igasugusele tähelepanule, aga hoia vähemalt üks jalg maa peal.

NEITSI

Suhted võivad küll pakkuda varjupaika välismaailmast, kuid ära kaota end nendesse ära. Kuu Kalades ilmub sinu partnerlusaspektides, aidates leida tasakaalu “minu” ja “meie” vahel. Kui oled oma pluss-ühega palju aega veetnud, võiksid ka oma sõpradega ühendust võtta (nad igatsevad sind!).

Ära lase oma tavamuredel ennast heidutada ning veeda üks tore õhtu linnas. Praegune aeg soosib kanda su parimaid outfit'e ning üleüldiselt vapustav välja näha. Võid kohata inimest, kes on positiivselt hämmingus sinu originaalsest stiilist.

KAALUD

Kas hoolitsed enda eest piisavalt? Kui ei, siis paranda seda otsemaid. Võta aeg maha ning tee intensiivset trenni. Istu saunas ning higista kogu stress endast välja. Premeeri end tervisliku lõunasöögiga ja vaheta tavaline kohv matcha latte vastu välja. Ja kui sa ei mäleta, millal viimati massaažis käisid, siis broneeri aeg kohe. Töömaht pöörane? Tee oma süsteemidele ülevaade. Äkki saad midagi tegemata jätta, või hoopis leiad kasuliku äpi?

Suhete poole pealt võid kogeda out of this world tundeid kellegi erilisega. Kui oled nõustunud minema kohtingule, siis võid oodata midagi erakordset!

SKORPION

Armunooli on täna raske eemal hoida! Anna alla ja lase teistel sind pahviks lüüa, aga ära ole lihtne märklaud. Kui oled suhetes liiga palju pingutanud, tõmba natukene tagasi. Sa tahad, et teine näeks pisut rohkem vaeva. See ei ole mängude mängimine, vaid kire tugevdamine! Sa ei taha ju ometi, et sind enesestmõistetavana võetaks? Ole glamuurne, mine šoppa ja osta endale midagi seksikat. Tee suitsumeik ning lase end salongis poputada. Kui tunned end rabavalt, kiirgad ka samasugust energiat. No tere, kaunitar!

AMBUR

Kodu on parim koht, kus olla. See on koht, kus peaksid olema süda ja hing. Tänase Kuuga edu Pinterestist eemal olemisega! Võid sealt palju ideid koguda, kuidas oma kodu õdusamaks muuta. Soeta endale uued idamaised padjad, vintage-küünlahoidjad või üldse üks pehme suvine pleed. Sulle kui sodiaagimärkide rändajale on eriti oluline, et kodu oleks selline, kus reiside vahel oleks eriliselt mugav olla. Kohtle kodu hästi ning ta annab sulle mitmekordselt tagasi!

Ka armumise puhul ära külasta neid samu vanu kohti nagu tavaliselt. Proovi ja käi kohtades, mis on seotud muusika või kunstiga. Kes teab, mis juhtuda võib?

KALJUKITS

Kas sinu sõnumid on tõlkes ära kadunud? Tänane planeetide seis laenab sulle selleks tervendust. Unusta ära otsekohesus ning karmilt ütlemine. Kui tahad, et inimesed sind kuulaksid, alusta küsimuste küsimisest ja lihtsalt kuulamisest. Muidugi, kui oled ainult seda teinud, siis tee ka suu lahti. Võid ellu äratada huvitava dialoogi või isegi debati! Võid oma vaatenurkadega aidata luua uut perspektiivi.

Su pea võib olla nagu udukogu, nii et tee kindlaks, kas jätsid meelde õige kellaaja ja koha kohtingule minemiseks. Ära unusta voolavate riiete kandmist!

VEEVALAJA

Me ei pea ometi sodiaagi neuroteadlasele ütlema, et sinu mõtted võivad kujundada reaalsust. Kuna Kuu liigub sinu finantsaspektides, on hea aeg panna tähele, mida hääleke su peas sinu rahalise seisu kohta kostab. Kas oled selle pärast muretsenud või hoopis oma uue lemmikkleidi ostmata jätnud? Või vastupidi, kulutanud krediitkaardi limiiti, nii et silm ka ei pilgu? Kummalgi juhul on hetkel hea aeg teha reaalsuskontroll oma rahaliste vahendite kohta. Saa lahti igasugustest parkimistrahvidest või tasumata telefoniarvetest ning tee ruumi küllusele!

Hetkel vallutavad sind romantilised impulsid, mis omakorda tähendab, et võid veeta vägagi meeldiva õhtu oma kallimaga.

KALAD

Kas isiklikud eesmärgid on praktiliste küsimuste taga kinni? Tänane seis aitab luua harmooniat töö ja eraelu vahel. Millised “kohustused” saaksid sa kõrvale heita, et oleks rohkem aega oma kirgede jaoks? Sa ei pea end süüdi tundma, kui jätad ära plaane, mis on vähem olulised ning eelistaksid tegelikult kodus binge vaadata “Seks ja linna”.

Ära muretse liiga palju, kui sul pole aimu, mis sinu ja su kallima vahel hetkel toimub. Planetaarne energia teeb tavapärased probleemid pealiskaudseteks teemadeks, mida kumbki kohe kuidagi käsitleda ei oska. Võib tekkida segaseid emotsioone kogu teie suhte osas, aga ära muretse, paari päeva pärast läheb asi selgemaks. Seni ära tee ühtegi muutvat otsust!

Buduaarile
Madame M