Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 7.-8. juuli

 

JÄÄR

Kas sa tead, kuidas endale sama palju armastust anda kui oma partnerile? Kas sinu jaoks on lihtne inimesest eemalduda, et saada paar hingetõmmet? Need on põhilised küsimused, mida pead endalt küsima. Isegi kui sa ei tea ja sul on raske, siis tõsiselt mõtle, mille tegemist sa naudid. Liiga tihe koosolemine võib suhet hoopis lõhkuda.

SÕNN

Teatud inimesega suhtlemine võib tunduda sama hea nagu seinaga rääkimine. Ükski su mõte ja jutt ei lähe nagu läbi. Aga suur tõenäosus on veel see, et see teine mõtleb sinust täpselt samamoodi. Arvatavasti on vahepeal midagi juhtunud ning läbisaamine on muutunud kahtlaseks. Õige aeg tõsta valge lipp ning ära leppida. Algul rahu, siis kommunikatsioon.

KAKSIKUD

Oled sellel nädalavahetusel üsna loid, mis on tingitud Kuu liikumisest Sõnni ja sinu 12. majja. Selle asemel, et sundida end olema sotsiaalne – ürita töötada nende energiatega, mis sind ümbritsevad. Proovi mediteerida, kuulata muusikat või mistahes su tuju tõstaks. Kindlasti piira oma tubaka/alkoholi tarbimist!

VÄHK

Rõhk läheb gruppide peale, nii et ole oma plaanidega paindlik. Kui su seltsielu on viimasel ajal tuim olnud, võta oma sõpradega midagi suuremat ette. Võid linnas tiirutamise peal kohata väga põnevaid inimesi, kes hea meelega teie plaanidega ühineksid. Hea mõte võtta ette roadtrip, mis võib tuua kaasa läbimurde – spirituaalse avastuse või hoopis ootamatu kunstitunnetuse.

LÕVI

Kui oled tüdinud kellestki, lase nad vabaks! Elu on liiga lühike, et olla igavate inimestega. See ei ole kuri, vaid enda austamine. Praegused seisud soosivad ütlema vabaks kõikidest ebameeldivustest, nii et ära põe, kui teatud etapp on jõudnud lõpule. Pühapäeval võid kogeda meeletuid tundeid, mis samal ajal tõstavad ka tuju. Võta ette midagi põnevat ning sa ei kahetse!

NEITSI

Pingutad liiga palju, et inimestele meele järgi olla? Oled lojaalne ja meeldiv, aga mis siis, kui see pole tõeline sina? Nädalavahetus teeb sind ausamaks, mis tuleb sulle ju ometi kasuks. Elus peab natukene ka isekas olema, sest muidu muutume ise õnnetumaks. Võta maha see mask, mida nii kaua kandnud oled.

KAALUD

Hommikusöök + armatsemine? Jah palun! Oled väga meelas ning soovid katsetada uusi asju. Lihtsalt ära unusta võtta juhtivat positsiooni. Ära oota, et teine teeks esimese sammu, kui sina midagi ihaldad. Vallalised võivad saada huvitavaid pakkumisi huvitavatelt inimestelt. GO for it! Võid üllatuda, kui meeldiva aja suudad veeta täiesti võhivõõrastega.

SKORPION

Üksildane? Võid tunda end rahutuna või isegi klaustrofoobiat enda kõige lähedamates suhetes. Kui oled sattunud rolli, kus sa ei tunne end autentselt – on aeg käituda nagu sina ise ning öelda, mis sul tegelikult mõtteis on. Vallalised Skorpionid võivad nädalavahetusel leida õnne online’is või läbi sõbrannade. Võta ette seiklus kuskile, kus varem käinud pole. Loodusesse näiteks? Väga tervendav viis, kuidas leida sisemist rahu.

AMBUR

Oled üsna segaduses. Sa ei saa täpselt aru, kes sa oled või mis on sinu roll siin maailmas. Esile kerkivad ka mõned probleemid minevikust ning juurdled, mida kõike oleks võinud teisiti teha. Oled eemalolev, ebakindel ning ka sinu eneseusk on vähenenud. Ka sinu kolleegid märkavad seda ning hakkavad kahtlema su tööalastes võimetes. Võta aeg maha, räägi oma kaaslasega või mõne vana hea sõbraga.

KALJUKITS

Õpid end iga päevaga üha paremini tundma. See teeb sind enesekindlamaks ning aitab sul ka su unistused ka täide viia. Mis iganes need ka poleks. Peale töö on ka muid asju elus, millele tähelepanu pöörata - kuigi sulle meeldib, kui sul on pidevalt tegevust. Võta vabalt ning luba endale üks vaba nädalavahetus. See vähendab pingeid ning toob su igapäevaellu teistmoodi värskust.            

VEEVALAJA

On oodata kerget nädalavahetust. Helista oma kallimale, et talle öelda, kui kallis ta sulle on. Sellised väikesed žestid toovad teise päeva päikesekiire ning tasu saad nautida õhtul linade vahel. Keegi võib see nädalavahetus su abi paluda. Vaata hoolikalt kellele ja kuidas oma abi pakud. Suure tõenäosusega pöörduvad sinu poole ka inimesed, kes on lihtsalt laisad ja üritavad oma kohustusi sinu kaela visata.

KALAD

Kas on mõni teema, mida sa ei suudaks läbi närida? Ära lihtsalt eelda, et teised samasugused on. Võid sel nädalavahetusel alustada päris tuliseid debatte. Jälgi, et ei aja fakte ja tundeid omavahel segi. Kui soovid, et keegi näeks point’i sinu vaatevinklist, tee kindlaks, et sa toetad oma juttu faktidega ja ei hakka tunnetega manipuleerima! Nädalavahetuse teisel poolel võid tunduda nagu liider, nii et käitu vastavalt.

Buduaarile
Madame M