Reklaam sulgub sekundi pärast

PÄEVAHOROSKOOP: 9.-10. juuni

Vaata, mida põnevat see nädalavahetus toob!

JÄÄR

Oled sa viimasel ajal oma sõpru ikka hästi kohelnud? Ära vihasta nende peale, kui nad oma nina sinu asjadesse topivad. Täna neid kogu selle hoolimise ja armastuse eest. Ära saada dramaatilisi sõnumeid, kui sa endast tegelikult nii väljas pole. Võid tekitada mõttetut muretsemist.

Pühapäeval, kui Kuu ja Uraan ühinevad sinu rahaaspektides, võib lõunajutt osutuda ärijutuks. Ära lihtsalt ühtegi tähtsat dokumenti allkirjasta.

SÕNN

Kohustused annavad sel nädalavahetusel oodata. Kuna Kuu Jääras langeb sinu 12. majja, võlgned endale puhkuse, eriti sellel nädalavahetusel. Jätka raamatuga, mis pooleli jäi, või valmista midagi väga head süüa. Õhtul pane kontsad jalga ning keeruta end tantsuplatsil! Hea rütm suudab su tuju jälle paika loksutada.

Pühapäeval liigub Kuu Sõnni ning ühineb Uraaniga – ehk tere iseseisvus! Anna endale hingamisruumi nõudlikest suhetest ning mine avasta kaunist Eestimaad! Võid tabada naelapea pihta mõnes vintage-poes. Aeg enda poputamiseks!

KAKSIKUD

Kes soovib kohtuda rannas, plaadipoes või suureks grupilõunaks? Mida rohkem, seda uhkem tänase Kuu Jääraga sinu 11. majas. Ainult et sa suuri õhtuplaane ei teeks! Tujud muutuvad tihti, eriti Kuu muutumisega. Kuu Sõnnis ja 12. majas nõuab vabadust ja lahtiseid plaane.

Pühapäeval veeda aega oma kallimaga, sest töönädal on olnud raske ning lõõgastumine on parim vahend, et end uuesti jõulisena tunda.

VÄHK

Hetkel võid olla keskendunud viimasele tööülesandele, kus soovid anda viimast lihvi, et end hiljem premeerida. Parim viis selleks on sõbrannadega koos kvaliteetaega veeta. Õhtuks on Kuu nihkunud sinu mängulisse 11. majja. Vahelduseks suudad end vabaks lasta ning võid kohata ka kedagi uut, kes su silmad särama paneb.

Pühapäev jätkub samas vaimus. Tee midagi põnevat, jäädvusta pildile ning jaga sotsiaalmeedias. Kes teab, mis juhtub?

LÕVI

Maa kutsub, Lõvi! Sinu taltsutamine sellel nädalavahetusel küll võimalik pole! Süüdista selles Kuud Jääras, mis kohtub sinu 9. majaga kuni tänase õhtuni. Kahjuks pead päikeseloojangu järel olema vastutustundlik (Kuu Sõnnis, 10. majas). Mitte et see sind häiriks! Kui keegi suudab viimase hetke laua broneerida uhkes restoranis või sebida piletid väljamüüdud etendusele, oled see sina!

Pühapäeval mõtle beebisammudele, kuidas elus edasi areneda. Olgu see siis karjääri poole pealt või hoopis kuidas oma suhet tugevamaks muuta? Mõlema puhul võib esineda pealiskaudsust.

NEITSI                         

Nädalavahetuse esimene pool võib minna introvertsemal lainel, aga see ei tähenda, et nii ka hiljem jätkub. Õhtul pärast paari tumedat pilve suudad oma optimismi taastada. Hilisõhtune väljasõit võib osutuda pikemaks, kui algul võiks arvata. Paki kergelt ning võta oma kaaslane endaga kaasa.

Ei saa neid asju teha? Uuri, mida tuttavad teevad. Sotsialiseerumine mõjub kindlasti paremini kui kodus istumine.

KAALUD

Laupäeva varahommikul tunned end vabana ning oled õnnelik minema vooluga kaasa. Päeva möödudes tunned end oma suhtes kindlamana. See on eriti tõene pärast loojangut, kui Kuu langeb Sõnni märki ja sinu erootilisse 8. majja. Seksikas õhtu kodus võib olla just see, mida doktor suhtes Kaaludele hetkel tellis. Vallaline? Võid baaris jääda sügavalt vestlema ilusa võõraga, oodates siis drinke.

SKORPION

Hommikune müsli ja jooks pargis? Nädalavahetuse esimene pool toob palju meelepärast. Tahtejõud võib õhtuks kaduda, mis võib su sõbrad panna sind meelitama tegema midagi, aga austa oma tervist. Kui sa tunned, et ei taha, siis ära mine. Sa ei pea välja minema, et meeldivalt aega veeta.

Pühapäeval ole avatud üllatustele. Planeedid heidavad valgust su suhetele. Kas siis leiad aega, et õppida rohkem tundma inimest, või lõpuks ometi saad kvaliteetaega veeta oma armastatuga. Pühapäev tuleb arvatavasti vägagi kirglik.

AMBUR

Kes on sellel nädalavahetusel kõige suurem draamakuninganna? Ups! Täna võid kanda krooni, aga kui emotsioonid lähevad üle pea, tõmba pidurit. Viimane asi, mida hetkel vajad, on väikese arusaamatuse muutumine rivaalitsemiseks. Õnneks jahtub asi maha, kui Kuu liigub Sõnni.

Uraani mõjutusel võid huvi tunda meditatsiooni, heliravi ning mõne dokumentaalfilmi vastu. Loodusesse minek on samuti teretulnud. Võid kaasaga minna rabamatkale, kui ilm lubab. Loodusega kontakti saamine on üldiselt juba ise väga tervendav.

KALJUKITS

Unine laupäev annab motivatsiooni õhtuks. Ja pidu ei lõpe nädalavahetusega tänu planeetide liikumisele sinu nauditavas 5. majas. Kui lõunaajal on mugav, siis õhtune aeg on glamuurne. Too enda jutukas pool välja ning saada paar SMSi. Kogu lõbus seltskond kokku ja külastage filmifestivali?

Romantiliselt on head seisud. Planeedid soosivad uusi asju. Keegi, keda kohtasid laupäeval, võib sinuga täna uuesti kohtuda soovida. Sinu poolt igatahes kaebusi ei ole! Filmiõhtu?

VEEVALAJA

Sa oled mitmemõõtmeline olend, Veevalaja. Sa ei saa eeldada, et üks sõber rahuldab iga su vajaduse. Mitte kõik ei ole peo hinged. Laienda oma sotsiaalset ringi laupäeval ning leia inimesi, kes jagavad sinuga samu väärtusi. Õhtuste plaanide osas kutsu sõbrad külla ning valmista ette maitsvad road.

Pühapäeval on soovitatav keskenduda oma romantilisele suhtele. Peidus võivad olla probleemid, mida sa endale tunnistada ei taha. Pea liiva alla peitmine ei tee asja paremaks!

KALAD

Praktilised küsimused on selle nädalavahetuse märksõnad. Tee vajalikud asjad kiirelt ära, et saaksid ka puhata, muidu lähed endast välja. Pealegi, tööle keskendumine läheb hiljem võimatuks, sest Kuu liigub õhtuga 3. majja. Kuna oled avatud suhtlema pea kõigiga, ole valvas, et sa ebameeldivaid inimesi enda lähedusse ei lase. Keegi võib sind niimoodi ära kasutada.

Vaata, et oma partnerit ilmaasjata ei süüdista. Hetkeseis toob pisut pingeid sinu armuellu. Jäta meelde, et rääkimine on hea suhte alus!

Buduaarile
Madame M