Reklaam sulgub sekundi pärast

Pahad geid ja

Ühel õhtul Angelis kohvitades avastasime end sõbrannaga hindavalt ja põlgavalt ühte vanemat gei härrasmeest jälgimast. Härra oli endale vestluskaaslasteks leidnud ilusad noored siledad poisid ning näis, et flirt kogus hoogsasti tuure.

„Väkk, kui rõve” oli meie esimene reaktsioon. Nii vana mees ja vahib endast nii palju nooremaid poisse. Boonuspunkte nilbuseskaalal lisas veel muidugi asjaolu, et tegemist oli geidega.

Hiljem hakkasin mõtlema, et oot-oot, mis mõttes see siis nii rõve on. Miks pole see rõve, kui tuntud kaunitar Liis Lass endast palju vanema mehega elab, või kuidas ei tekita klompi kurku  Demi Moore`i ja Aston Kutcher`i suhe? Ahjaa, sellepärast, et nad ju pole geid.

Põhiline asi, mis inimesi geide puhul ebanormaalselt elevile ajab on see, et nad ju seksivad teistmoodi kui tavalised inimesed. Normaalsed inimesed anaalseksi ei harrasta. Aga mõelge nüüd hästi järele, tegelikult on ju enamus inimesi seda kasvõi kord proovinud või harrastavad seda regulaarselt. Nii et see, kuidas geid seksivad, pole küll piisav argument nende põlgamiseks.

Mis siis veel? Kas geid on vastuvõetamatud sellepärast, et samasoolisi koos vaadata on ebaloomulik ja vulgaarne? Nojaa, aga kas oleks parem vaadata koos meest ja naist, kes teineteist sugugi ei armasta ja kes elavad koos ainult laste pärast või materiaalsetel põhjustel? Palju on ka selliseid heteropaare, kus mees naist ära kasutab või naise kallal vägivalda tarvitab. Millegipärast ei satu meesterahvas siis pooltki nii suure põlu alla. Kui mees oma naist lööb, unustatakse ja andestatakse see tihtipeale päris ruttu, kui meesterahvas on gei, ei unustata seda elu lõpuni. 

Homode vastu on meil miskipärast tunduvalt jõulisemad vastuargumendid, kui näiteks suitsetajate suhtes. Suitsetajaid ei lähe keegi munadega loopima. Homod saavad kanatoodete gravitatsiooni aga üsna tihti enda keha vastas tunda.
Homod ei saa järglasi ning rahva iive kannatab selle all. Ent suitsetamine võtab Eestis 10 elu päevas ning on üks peamisi noorte meeste impotentsuse põhjuseid. On avastatud ka seda, et tubakasuits kahjustab munandeid, mis omakorda mõjutab sperma teket. Suitsetava mehe sperma on rohkem kahjustunud ning madalama kvaliteediga kui mittesuitsetava mehe sperma. Nii et tihedalt suitsetav mees on suurem hälvik kui gei!

„Nii noored, aga juba homod”, ütles üks mu tuttav vanadaam trammis geipaarikest nähes. Tuli meelde kohe tema enda lapselaps, kes on nii noor, aga juba istub vägistamise eest kinni. Loomulikult ei hakanud ma talle ta pojapoja kohta ütlema „nii noor, aga juba vägistaja”.

Niisiis arvan ma, et homoseksuaalsust põlata ja kiruda on väiklane ning kohati mõtlematu. Eks see üks eestlaste asi ole, et teise silmas pindu näevad, enda silmas palki mitte. Homoseksuaalide represseerimisele tuleks hakata mõtlema alles siis, kui Eesti iive tõepoolest sellepärast silmnähtavalt kannatab ning iga viies mees homoks hakkab. Seni võiks suuremat rõhku pöörata sellele, et meie ühiskonnast kaotada muud pahed nagu suitsetamine, enda süstlaga sügamine, vägivald ja enesetapud.

Selle asemel et oma energia homode kirumisele rakendada, tegelege rohkem oma lastega, minge vanematele külla, võtke varjupaigast koer, tehke tänavalastele potitäis putru või öelge oma kaaslasele midagi ilusat!


[email protected]