Reklaam sulgub sekundi pärast

Päike või Terracotta?

Kas teadsid, et päikesemeigi "leiutajaks" on just Guerlain, kes 1984.aastal tõi esimesena turule Terracotta päikesepuudri - tänaseks nii harjumuspäraseks kujunenud ilusaladuse?
 „Kaunis loomulik päevitunud jume aastaringselt!“ – selline on legendaarse Terracotta päikesepuudri tunnuslause. Tõepoolest, Terracotta sarja on kätketud kõik see, millest me nii väga unistame – suvi,  päevitunud jume, mõnus rannapuhkus, soe päikesepaitus nahal…
Võib kindlalt öelda, et Terracotta sarjas leidub igaühele midagi – erinevatest päikesepuudritest, päikesemeigitoonides valguspliiatsitest ja huuleläigetest kuni isepruunistuvate ilutoodeteni välja.

Sel aastal täieneb Terracotta sari mitmete uute päikesejume salarelvadega!

TERRACOTTA BRONZING POWDER - niisutava tekstuuriga kauapüsiv päikesepuuder

25 aastat kogemust päikesepuudrite vallas võimaldab Guerlain’il pakkuda üha täiustatumat koostist ning värvinüansse igale nahatoonile. Loomuliku päevitunud jume saavutamiseks on ülioluline, et värvipigmendid hajuksid nahal ühtlaselt ja sobituksid naha enda tonaalsusega. Uues kollektsioonis pakub Guerlain kaheksat erinevat tooni päikesepuudrit, roosakast alatoonist kuldseni.  Ja muidugi ei puudu ka Guerlain’i päikesepuudritele omane sensuaalne lõhnaakord bergamotist, mandariinist, gardeeniast, ylang-ylang’ist ja vanillist.
Uuenenud disainiga luksuslik pakend loob meeleolu salapärastest kõrbeluidetest kusagil kaugel maal…

Muuseas, maailmas müüakse üks Guerlain’i päikesepuuder iga 25 sekundi järel!

TERRACOTTA SKIN HEALTHY GLOW FOUNDATION - sära andev jumestuskreem

Uus jumestuskreem on tekstuurilt siidpehme ja õrn, ühtlustab nahapinna ning tagab kauni särava jume. Jumestuskreemis sisalduvad Terracotta päikesepuudri värviosakesed annavad nahale hetkega loomuliku päikesesooja tooni, samas kui valgustpeegeldavad pigmendid tagavad veatu jume.

TERRACOTTA SERUM TAN-PROLONGING COMPLEX - päevitust pikendav päikeseseerum

Esmakordselt on Guerlain loonud seerumi, milles sisaldub kontsentreerituna päevitust pikendav ainekompleks Tan Booster Active. See looduslik, jaanikaunapuu baasil loodud kompleks stimuleerib melaniini tootmist nahas, pikendades niimoodi päevitunud jume püsimist. Lisaks on mee-taolise läbipaistva tekstuuriga seerumil ka nahka niisutav ja pehmendav toime.
Kuidas seerumit kasutada?  Sega 2 tilka seerumit oma päeva- ja/või öökreemi hulka, ning 4 tilka seerumit kehakreemi hulka. Nii omandab nahk päev-päevalt loomuliku päevitunud jume. Seerumit võib kasutada ka eraldi.

TERRACOTTA JAMBES DE GAZELLE COOLING BRONZING MISTjumestusgeel jalgadele

Kergesti imenduva tekstuuriga kuldpigmentidega geel on mõeldud just selleks, et rõhutada kaunist päevitunud jume jalgadel. Geelis sisalduv Tan Booster Active  kompleks intensiivistab ja pikendab päevitust ning apelsiniekstrakt mõjub nahal jahutavalt ja värskendavalt. Geeli lõhnaelamuse annab sellesse lisatud eksootilistel maadel kasvava tiare-õie lõhnanoot.

Hinnad:

TERRACOTTA BRONZING POWDER päikesepuuder 46,64€
TERRACOTTA SKIN HEALTHY GLOW FOUNDATION
jumestuskreem 46,64€
TERRACOTTA SERUM TAN-PROLONGING COMPLEX
seerum 53,00€
TERRACOTTA JAMBES DE GAZELLE COOLING BRONZING MIST
geel jalgadele 53,00€


Müügil: Tallinna Kaubamaja, Stockmann

[gallery ids="1944474,1944485,1944492,1944502,1944509"]