Reklaam sulgub sekundi pärast

Päikesepealinnas kohtuvad muusika, mood ja hea toit!

Laupäeval, 29.augustil toimub Kuressaares Arensburgi Päikeseterrasil Tiina Talumehe kollektsiooni esitlus. Ühtlasi avatakse kaheks päevaks pop-up butiik Arensburgi konverentsikeskuses, kuhu kõik on oodatud tutvuma ja proovima kauneid kleite.

Juba sel laupäeval, 29.augustil toimub Kuressaares Arensburgi Päikeseterrasil Tiina Talumehe kollektsiooni esitlus. Ühtlasi avatakse kaheks päevaks pop-up butiik Arensburgi konverentsikeskuses, kuhu kõik on oodatud tutvuma ja proovima kauneid kleite.

Lisaks ilusate rõivaste etendusele musiteerivad Kristiin Koppel ja Robin Mäetalu  ning on võimalik nautida ka mitmekäigulist õhtusööki.

Juba viis aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite showd, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud.  Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Hotellis kohtuvad kaasaegne arhitektuur ja ajatud väärtused: modernse hoonega kõrvutatud ajalooline osa asub 300 aasta vanuses majas. 2012. aastal Saaremaa parimaks teenindusettevõtteks valitud Arensburgis on hubase spaa ja seminariruumide kõrval hotelli pärliks restoranid, mida suviti ühendab linna kauneim purskkaevuga Päikeseterrass. Juba kümnendat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja sündmused, mis on paljudele hinge pugenud 

Tiina Talumehe kollektsioonid koosnevad valdavalt kaunitest kleitidest, kuid sealt ei puudu ka õhkõrnad seelikud, suveõhtutel asendamatud kerged jakid ja mantlid ning suveöö unenäona kaunid pruutkleidid. Tiina looming on valminud mõeldes Eesti disaini hindava naise peale, kes ka oma igapäevases rõivastuses eelistab mugavat, kuid elegantset joont ning kvaliteeti. Kollektsioonide värvigamma lubab endale lemmiku leida väga erinevate värvieelistustega kandjatel. Kohtame klassikaliselt rahulikke toone, aga ka praegu ülitrendikaid sinepikollase-rohelise ja õrnroosa-indigo kombinatsioone, ühevärvilistest julgete linnumustriteni, sekka  ka lilleõite maagiat. Kõik see ilu valmib armastusega Tiina Talumehe Rotermanni moestuudios Eesti parimate õmblejate käe all.

Etenduse toimumisele  aitavad kaasa head koostööpartnerid. Maitsemeeli ergutab veinivalik Livikolt ja tervitusjook Freixenet’lt. Jumestuse eest hoolitseb MASTERS COLORS (Liisa Tooming ja Kertu Koert) ja soengud sätib ilusalong LeLii (Evelin Mitt ja Lembi Kaal).  Sündmust aitab korraldada Stiilikanal.

Sümbioos moest, heast toidust ja muusikast Arensburgi Päikeseterrasil 29.juulil algusega kell 19.00

3-käigulise õhtusöögi, show ja kontserdi pilet  49 eur (sisaldab tervitus-vahuveini).

Moeshow ja kontserdipilet 17 eur