Reklaam sulgub sekundi pärast

PAKI SAATMINE pole olnud kunagi mugavam

Mäletad veel viimast kõnet kullerilt, kes helistas ja teatas, et on kohe- kohe kohal? Sina aga ei olnud hetkel kodus. Cleveroni kodupakiautomaadi CleverPod saad lasta paigaldada oma maja ette. Lisaks on olemas kortermaja pakiautomaat. Uuri asja!

Itella SmartPOSTI pakiteenuste direktor Rauno Parras: “Kui oled omale kodu juurde tellinud Cleveroni kodupakiautomaadi CleverPod, ei pea sa enam oma paki järele kaubanduskeskusesse minema. Itella SmartPOSTi kullerid saavad nii Eesti- siseseid kui ka rahvusvahelisi pakke automaati panna sel ajal, kui sa kodus ei ole.

“Kui kuller viib inimesele paki maja juurde ja seal on Cleveroni uue põlvkonna pakiautomaat, siis sisestab ta paki automaati. Kui see õnnestub, siis jääb pakk sinna, kui mitte, siis toimib kuller nii nagu varem,” räägib Parras.

Kodupakiautomaati mahuvad temperatuuritundlikud pakid mõõdus 31 × 51 × 27 cm ning pakialale saadetised mõõdus 38 × 36 × 60 cm. Kortermaja-pakiautomaati mahuvad kõik saadetised, mis jäävad mõõtudesse 40 × 60 × 60 cm.

Kuidas CleverPodi kasutamine käib?

·         Ostad e-poest ja tellid paki kulleriga koju

·         Kuller toob paki ja sisestab paki kodupakiautomaati

·         Sina saad kulleri külaskäigu kohta teavituse

·         Koju jõudes saad pakid oma isiklikust pakiautomaadist välja võtta

Aasta teises pooles soovime oma automaadivõrku lisada ka CollectNeti pakirobotid.

Lisainfot CleverPodi kohta saad lugeda: https://cleveron.com/erakliendile/cleveron-201