Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJAS PORGAND AVALIKUSTAS, mida suhtes peale petmise kindlasti teha ei tohi

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus sel korral oma videoblogisse külla blogija Merilin Taimre ja tema kaaslase Roomet Poomi, kellele ta skandaalsete suhteküsimustega armu ei andnud. Neiu uurib armunutelt välja kuna on pulmi oodata, palju peaks kihlasõrmus maksma ning kuidas käituksid nad petmise korral? 

 "Mul on külas hea sõbranna Merilin Taimre ja tema elu armastus Roomet Poom," tervitab Brigitte oma videoblogis külalisi. 

Seejärel hakkavad nad kolmekesti paberite peal olevatele küsimustele vastama. Merilin peab kergitama saladuseloori, mis tegevust peale petmise tema ei aksepteeriks. 

 "Kindlasti ei tohi teist inimest maha teha või alandada, eriti ka teiste ees, nii et tal tekib alaväärsuskompleks. See on kindlasti üks põhiliseid asju, mida olen näinud, kuidas inimesed käituvad suhetes omavahel," sõnas Merilin. 

Ühe küsimusena satub Roometile, palju peaks tema meelest maksma kihlasõrmus. 

"Ma arvan, et mis loeb kihlasõrmuse puhul, nagu ka üldse suhte puhul, on investeeritud aeg. Sellel ei pea olema rahaline väärtus, vaid see võib olla ka mingist šampanjakorgist. See sõltub olukorrast, võibolla oled sa nii momendis. Ma arvan, et kui ise midagi teha, võib see sama väärtusega olla," viib Roomet aga jutu kihlasõrmuse hinna pealt osavalt mujale. 

Milline on aga Roometi unistuste pulm? "Mul on väikesest peale olnud idee, et pulmad peavad üliägedad olema. See on selline kord elus üritus, mis tuleb," lisab mees. 

Seepale uurib Brigitte, et kus pulmad toimuma peaksid ja millal. "Kus kohas? See on väga hea küsimus. See võiks pigem olla selline celebration, et on rohkem inimesi," jääb Roomet ka sellele küsimusele vastates napisõnaliseks.