Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJAS PORGAND: kui beebiootele jään, muutub ka minu blogi

Eesti üks populaarsemaid ning kahtlemata ka edukamaid blogijaid Merilin Taimre ehk Paljas Porgand on vaatamata oma noorele eale jõudnud etapini, kus ta suudab end iseseisvalt ära elatada ning ei pea mitte kellegi alluvuses tööl käima. Naine usub, et tegelikult võib rikkaks saada kõigega.

Eesti üks populaarsemaid ning kahtlemata ka edukamaid blogijaid, Merilin Taimre ehk Paljas Porgand, on vaatamata oma noorele eale jõudnud etapini, kus ta suudab end iseseisvalt ära elatada ning ei pea mitte kellegi alluvuses tööl käima. Naine usub, et tegelikult võib rikkaks saada kõigega.

Küsimuse peale, kas blogimisega on tõesti võimalik ennast ära elatada, vastab Merilin just täpselt selliste sõnadega: "Kõigega võib rikkaks saada. Kui asja vastu on kirge, siis on ka tahtmist selle nimel tööd teha. Tuleb olla vaid silmapaistev, osav ja järjekindel."

Täpsetest rahasummadest Paljas Porgand siiski rääkida ei soovi, kuid tõdeb, et välismaiste brändidega on koostöö tunduvalt tulutoovam. "Välismaised töötasud blogijatele on ikka kahekordsed, kui hakata võrdlema sellega, milliseid summasid siin Eestis makstakse."

Meil kõigil on omad eesmärgid ja unistused, mille poole me püüdleme ja mille nimel vaeva näeme. Uurisime Merilini käest, kuhu tema viie aasta pärast välja jõuda tahab. "Sellise eesmärgi seadmine oleks vast oma võimekuse piiramine. Usun, et see võib jõuda kaugemale, kui suudan ette kujutada. Küll aga tean, et kui peaksin jääma beebiootele, siis võtab blogi lisaks veel täitsa uue suuna ning see saab olema nii minule kui kaasrasedatele ja noortele emadele väga abistav teabekoht."