Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJAS PORGAND MAKSIS oma kallimale valusalt kätte

Tuntud blogija Paljas Porgand ehk päris nimega Merilin Taimre on üks neist tuntud inimestest, kes pea igapäevaselt sotsiaalmeediasse uusi fotosid riputab ning seeläbi fänne enda käekäiguga kursis hoiab. Hiljutistest Merilini storyde`st selgub, et ta maksis oma kallimale Roomet Poomile magusalt kätte. 

Nimelt selgub blogija story`dest, et alates 18.oktoobrist on Roomet aidanud naisel jõusaalis soojendust teha. Kui võiks eeldada, et soojenduse tegemine tähendab sõbralikku koos sörkimist või venitamist, siis mehe meelest on korralik soojendus hoopis see, kui ta Merilinile selja tagant ligi hiilib ning annab viimase tagumikule korraliku laksu. 

Merilin on Roometi laksu andmistest ka mõned stiilinäited Instagrami story`sse üles riputanud. Neid vaadates selgub, et korra ehmatas naine näiteks nii kõvasti, et hakkas nutma. "Mõnikord ajab see mind nutma, sest ehmun nii kergesti," kirjutas kaunitar selgituseks. 

Hiljuti otsustas aga Merilin, et aitab naljast ja aeg on kätte maksta  samal ajal kui Roomet kõrvaklappidest muusikat kuulas ja süvenenult jõi, kõndis naine talle selja tagant vargsi ligi ning andis ühe valusa laksu vastu tagumikku. Story`st on näha, kuidas Roomet esialgu ehmatas, kuid kui nägi, et tegu oli Meriliniga, hoopis naerma hakkas. 

Kättemaks on magus!?