Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTATUD: KUI KAUA peaks enne abiellumist koos elama?

Abielu muudab suhte tugevamaks vaid siis, kui suhte teevad ametlikuks kaks inimest, kes teineteist tõeliselt armastavad ja tunnevad. Võõra inimesega abielludes ning alles seejärel teda tundma õppides, on suur risk, et suhe ei jää kestma ning varem või hiljem saabub lahutus.

Abielu muudab suhte tugevamaks vaid siis, kui suhte teevad ametlikuks kaks inimest, kes teineteist tõeliselt armastavad ja tunnevad. Võõra inimesega abielludes ning alles seejärel teda tundma õppides on suur risk, et suhe ei jää kestma ning varem või hiljem saabub lahutus.

Viimatise uuringu tulemusena selgus, kui kaua on paarid keskmiselt enne abiellumist koos elanud ning kui kaua kulus aega, et kihlumisest pulmadeni jõuda.

Selgub, et suurem osa paare elab enne liidu ametlikuks tegemist koos kolm ja pool aastat ning kihlatud ollakse keskeltläbi 20 kuud. 

Andmetest selgus ka see, et keskmiselt käiakse kohtingul 17 kuud ning alles seejärel kolitakse kokku, mis võib esmapilgul üsnagi ebatõenäoline tunduda, kuid täiskasvanute seas on andmed tõepoolest sellised.

Abielludes on keskmine vanus naistel 31 aastat ja meestel 33 aastat ning need numbrid on võrreldes näiteks 1971. aastaga drastiliselt muutunud. Tol ajal abiellus naine keskmiselt 22,6-aastaselt ning mees oli 24,6-aastane.

Allikas: Womenshealthmag