Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTATUD: LOE, KUI PALJU MARILYN KERRO inimestelt raha küsib

Eesti üks võimsamaid nõidasid, Marilyn Kerro on endale Venemaal asukoha sisse seadnud ning nüüdseks on ta valmis vastu võtma inimesi, kes soovivad tema abi. Naine kohtub inimestega, kuulab neid ning annab neile vajalikku nõu, mis loomulikult võtab ühtlasi ka tohutult palju energiat.

Paraku maksab Marilyni juurde pääsemine ka üsnagi kopsaka rahasumma.

Eesti üks võimsamaid nõidasid, Marilyn Kerro, on endale Venemaal asukoha sisse seadnud ning nüüdseks on ta valmis vastu võtma inimesi, kes soovivad tema abi. Naine kohtub inimestega, kuulab neid ning annab neile vajalikku nõu, mis loomulikult võtab ühtlasi ka tohutult palju energiat.

Paraku maksab Marilyni juurde pääsemine ka üsnagi kopsaka rahasumma.

Nimelt vahendab Nelli Teataja, et kohtumine Marilyniga maksab Venemaal just täpselt 25 000 rubla, mis hetkel kehtiva kursi järgi teeb eurodes 391,60 eurot.

Siiski tuleb tõdeda, et alles mõni aeg tagasi kaotas naine oma tervise just sel põhjusel, et ta andis endast kõik välja, et inimesi nende probleemidega aidata. Marilyn lõpetas toona haiglas tilgutite all ning tunnistas peale seda, et ta vajab aega taastumiseks ning mõneks ajaks loobus ta inimestega kohtumisest.

Täna on Marilyni tervisega õnneks kõik korras ning ta on taas valmis inimesi aitama.