Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTATUD: MIDA INIMESED Elina Borni kohta kõige rohkem guugeldavad?

Lauljatar Elina Born, kes oma karjääris uut lehekülge pöörab, külastas hiljuti Vikerraadio saadet "Owe Peterselli show." Lisaks sellele, et räägiti Elina liitumisest Universal plaadifirmaga, tuli juttu ka suvest, tantsimisest, vaikusest ning metsast. Samuti avaldas Elina, kuidas ta reageerib, kui saab teada, mida tema kohta kõige rohkem guugeldatud on. 

Elina sõnas intervjuus, et suvi oli väga tore ja palav - lauljatar käis väga palju ujumas ning tegi teiste muusikutega muusikat. "Laulukirjutamise laagris käisin. Suvi oli väga töine, aga sai ka palju puhata," rääkis ta. 

Ta tunnistas, et klubides ta väga tantsimas ei käi, sest seal on liiga palju rahvast. "Kui on palju rahvast, siis ma ei viitsi seal eriti hõõruda. Aga meil on selline tore baar, kus me sõpradega käime. Tantsida mulle meeldib.

Minu jaoks on väga uus ajastu praegu minu karjääris. Nagu uue lehekülje pööramine. Tegin varem ju väga tihedat koostööd Fred Kriegeri ja Stig Rästaga - nad kirjutasid mulle laule ja meie koostöö sujus. Siis sain sellise pakkumise Universalilt. See on väga suur plaadifirma, ma olin väga rõõmus ja liigutatud selle pakkumise üle ning otsustasin, et miks mitte teha midagi uut. Pakkusin neile välja, et võiks eesti keeles muusikat teha," rääkis Elina oma karjäärist. 

Owe Petersell guugeldas intervjuu tarbeks, mida rahvas Elina kohta kõige rohkem teada tahab. Kõige esimesena tuli välja, et inimesed otsivad, milline Elina Born paljana välja näeb. Kuidas Elina selle reageerib - on see positiivne või negatiivne? "Ma ei oska öelda, kuidas see mõjub. Mis seal ikka, ma ei sinna midagi parata, mida inimesed minu kohta teada tahavad. Ma ei tea, mida nad leida loodavad," sõnas lauljatar.

Veel otsitakse Google`ist Elina venna ja selle kohta kas naine on vegan. 

Kuula täispikka saadet siit