Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTATUD: MILLINE DIEET põletab kõige rohkem kilosid?

Kui palju on maailmas erinevaid dieete, mis lubavad imelisi tulemusi ning ideaalset figuuri - ilmselt on neid isegi tuhandeid ja tuleb iga päevaga üha juurde. Tegelikkuses piisaks vaid ühest tõhusast dieedist, mis lihtsalt aitaks kõhurasvast lahti saada ja lisakilodest samuti. Teadlased usuvad, et nad on selle avastanud.

Kui palju on maailmas erinevaid dieete, mis lubavad imelisi tulemusi ning ideaalset figuuri? Ilmselt on neid isegi tuhandeid ja tuleb iga päevaga üha juurde. Tegelikkuses piisaks vaid ühest tõhusast dieedist, mis lihtsalt aitaks kõhurasvast lahti saada ja lisakilodest samuti. Teadlased usuvad, et nad on selle avastanud.

Viimastel aastatel on kuum arutelu olnud teemadel, kas oma menüüs peaks vähendama süsivesikute või hoopis rasvade hulka. Tänaseks on jõutud arusaamisele, et just kasulikud rasvad on need, mis aitavad kaalust tõhusalt alla võtta ning pigem tuleks piirata süsivesikute koguseid.

Organism ei saa hakkama, kui tarbitava rasva kogus on pika perioodi lõikes jätkuvalt minimaalne ja kui isegi alguses aitab see kaalust alla võtta, siis ühel hetkel vajutab keha stopp-nupule ja hakkab kõike, mida sa sööd, rasvana talletama. Kui keha tajub, et ta saab piisavas koguses rasva, siis ei teki vajadust tavatoitu rasvaks muuta ning inimene kulutab selle energiana ära.

Defitsiidis olles on keha stressis ja et defitsiiti ei saa elu lõpuni jääda, siis tähendab see, et kohe, kui keha hakkab ka pisut rohkem kaloreid saama, talletab ta need kohe rasvana.

Kui sa soovid kaalust alla võtta, siis ära vii rasvade kogust liiga madalale. Tarbi pähkleid, avokaadot, punast kala, munakollast, seemneid, õlisid. Dieet, mis sisaldab häid rasvu, aitab kõige tõhusamalt kaalust alla võtta ning nagu öeldakse, siis rasvade tarbimine on parim moodus rasvade põletamiseks.

Küll aga tasuks menüüst välja visata valge suhkur ning piiri tuleb pidada ka mee ning teiste magusate lisanditega.

Allikas: health