Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTAV FOTO: BLOGIJA MARI-LEEN ALBERS ei häbene midagi

Tänapäeva ilustandardid on muutunud üsnagi ebarealistlikeks ning tekib tunne justkui loomulik vananemine ja sellega kaasnevad kortsukesed oleksid midagi niivõrd ebanormaalset, et seda tuleb igal võimalikul moel varjata. Blogija Mari-Leen Albers, kes on muuseas 33aastane, otsustas aga näidata, milline näeb tema nahk välja siis, kui ta pole pilti töödelnud.

Tänapäeva ilustandardid on muutunud üsnagi ebarealistlikeks ning tekib tunne, justkui loomulik vananemine ja sellega kaasnevad kortsukesed oleksid midagi niivõrd ebanormaalset, et seda tuleb igal võimalikul moel varjata. Blogija Mari-Leen Albers, kes on muuseas 33aastane, otsustas aga näidata, milline näeb tema nahk välja siis, kui ta pole pilti töödelnud.

Kui sotsiaalmeediakontodel pilte vaadates näevad isegi paljud 40ndates eluaastates naised välja, justkui neil ei oleks ühtegi kortsukest, siis reaalsuses ei pruugi see sugugi nii olla ja kui ongi, siis suure tõenäosusega on mängus ilukirurgia.

Mari-Leenu poolt Instagrami kontole postitatud foto on töötlemata ning teadaolevalt ei ole ta lasknud ka ilukirurgil oma nägu puutuda. 

Pildi juurde kirjutas ta: Varsti pensionile! Sellistel piltidel annab ikka vanus tunda, tuuni või ära tuuni.

Kui palju sina oma pilte töötled, enne kui need internetti üles riputad?