Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJASTAV FOTO: LIIS LEMSALU kodus juhtus ootamatu asi

Armastatud lauljatar Liis Lemsalu jagab juba mõnda aega kodu lumivalge kassiga, kes kannab sellist põnevat nime nagu Webb. Jõulupühade ajal on kassidel alati rõõmu laialt, sest kõik, mis särab ja kõliseb, on ju kassi jaoks potensiaalne mänguasi ja seda isegi siis, kui tegelikut on tegu hoopiski teisel eesmärgil koju toodud esemega.

Armastatud lauljatar Liis Lemsalu jagab juba mõnda aega kodu lumivalge kassiga, kes kannab sellist põnevat nime nagu Webbi. Jõulupühade ajal on kassidel alati rõõmu laialt, sest kõik, mis särab ja kõliseb, on ju kassi jaoks potentsiaalne mänguasi ja seda isegi siis, kui tegelikut on tegu hoopiski teisel eesmärgil koju toodud esemega.

Liis postitas hiljuti oma Instagrami kontole foto, mis esmapilgul jätab lihtsalt kauni mulje, kuid lugedes sinna kõrvale lisatud kommentaari, selgub ootamatu fakt. Nimelt otsustas Liisi koduloom jõulukuuse elektrijuhtmed läbi närida ning see, mis kassi hävitustööst alles jäi, ongi näha Liisi Instagrami fotolt.

Liisi kommentaar muutmata kujul on järgnev: "Selline pilt, sest Webbi näris eile õhtul jõulupuu elektrijuhtmed läbi, 1:0 talle! Olukord siiski kontrolli all. Kas kellelgi veel koduloom, kes armastab elektrijuhtmeid?"

Pilti näed ka Liisi Instagrami kontolt siin