Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! 65aastane Ilmar Taska saab taas isaks: tulemas on kaksikud!

65-aastane filmilavastaja, -produtsent ja -stsenarist Ilmar Taska kinnitas maikuu lõpus Õhtulehele, et teda võib peagi taas isaks saamise puhul õnnitleda. Ilmari elukaaslane ja tulevase lapse ema on 50-aastane kunstnik Hille Karm. 

Hillet ja Ilmarit nähti üheskoos esimest korda ringi liikumas kuus aastat tagasi PÖFFi avamisel. Tol ajal rääkis Taska Kroonikale, et neid seovad Hillega pelgalt tööasjad ning mingit armuafääri nende vahel pole. Ilmselgelt on soojast sõprusest nüüdseks aga armastus saanud ning paari pere on peagi ka suuremaks kasvamas. 

Buduaarile teadaolevalt õnnistati Ilmarit ja Hillet lausa kahekordselt ning oodata on kaksikuid. "Oodatav sündmus leiab aset augusti alguses," kommenteeris Ilmar lähemalt. 

Ilmaril on eelmisest kooselust 44-aastane filmiprodutsendist poeg Kristian Taska. Ka Kristiani elukaaslane Veronica Puhk on hetkel teist korda beebiootel, Kristian saab isaks aga juba neljandat korda. See tähendab aga omakorda seda, et samal ajal, kui Ilmar teist korda isaks saab, saab ta ka uuesti vanaisaks. Tuleb tõdeda, et tegu on väga toreda kokkusattumusega. 

Palju õnne mõlemale perele ka Buduaari poolt!